Søk i denne bloggen

torsdag 24. februar 2011

Jeg går og jeg går..

I dag har jeg virkelig vært i farta. Starta dagen med 55 min. Zumba-time klokka 09.40 etterfulgt av 55 min. Fitness Fusion. Jeg hadde jo egentlig satt opp treningsfri dag i planen min, men ettersom jeg skal ha lange nattevakter i helga flytter jeg den til lørdag. Etter trening var jeg hjemme og gjorde litt skolearbeid i en fei, før jeg satte igang med å ordne meg i rockabilly-stil, dette tok lenger tid enn planlagt. Gikk til jobben, gikk mye på jobben, gikk hjem fra jobb. Noen ganger, ganske mange faktisk, er jeg bare glad for at jeg ikke har bil. All denne gåinga har gitt resultater på skrittelleren. Bare se her:

Ny rekord

Skritteller er motiverende. Har du ikke skritteller fra før? Skaff deg en ASAP og ble med på cares kampanje.

M ;)

Rockabilly er kult.


I går så jeg på en episode av 3 bryllup på tv3 sine nettsider. Programmet går, kort fortalt, ut på at man følger bryllupet til tre forskjellige bruder man, tirs og ons. Brudene får gå i hverandres bryllup og skal gi poeng for bl.a. festlokalet, brudekjolen, maten og helhetsinntrykket. Torsdag kåres det en vinner av disse tre. Vinneren premieres med bryllupsreise. Episoden jeg så i går var fra tirsdag, tror jeg. Paret som gifta seg var fra Hamar og kjørte skikkelig rockabilly-stil. Jeg er så innmari facinert av dette og ble ikke mindre interessert etter å sett programmet. Alle gjestene var også kledd i 50-talls rockabilly-stil. For noen kule folk!

Dette førte til at jeg fikk lyst til å prøve å ordne håret mitt i denne stilen i dag. Og da jeg hadde bestemt meg for å ordne håret sånn måtte jeg nesten sminke meg i litt samme gata. Og da ble det litt teit å sette på seg noe av det eg vanligvis går i. Dermed fant jeg fram snekkerbuksa mi og en rutete skjorte. Og vips, rockbilly-Marte var klappet og klar for jobb. Kjempemorsomt å prøve noe helt nytt.

M ;)

Kurskveld og trening, onsdag

I går hadde jeg Roede-kurskveld 7 av 8. Veldig rart at neste onsdag er siste kurskveld i denne perioden. Heldigvis starter jeg opp igjen med kurs allerede onsdagen etter, altså 09.03.
Temaet på kurset i går var bl.a. "veien videre". I tillegg hadde jeg jo tatt med meg rockeringen min. Jeg både demonstrerte og lot deltakerne prøve. I helga har jeg tenkt til å ta med meg rockeringen på nattevakter, slik at jeg kan rocke på meg smal midje samtidig som jeg slår ihjel litt tid.

Mine notater og bøker ligger klart til Ung-kurset.


Hadde med rockeringen min
Før kurset hadde jeg PT-time på Elixia. Da varmer jeg opp i 10-15 min. på ellipse/sykkel/tredemølle og deretter har vi 30 mintter beinhard styrketrening. Dette gir ikke så store utslag på skrittelleren selvsagt, men det er jo kanonbra for helsa allikevel. NOe som derimot hjalp meg til å vippe over den daglige anbefalingen på 10 000 skritt per dag var at jeg gikk t/r kurslokalet mitt som er en halvtime (i bakke) unna hjemme. Kan jo nevne at jeg dro på en grisetung trillebag oppover bakkene også.

Gårsdagens resultat
Mine strabaser oppover og nedover Lillehammers bakker føltes slitsomme, men jeg fikk det dårligste resultatet jeg har hatt på skrittelleren siden jeg begynte å bruke den. Det har jeg gjort noe med i dag skal jeg si dere!

M ;)