Søk i denne bloggen

tirsdag 13. juli 2010

Mormor på besøk.

Fikk blomst av mormor. Syns det var skikkelig kul farge på den.

På jobbvakt i går fikk jeg en utrolig hyggelig telefon fra mormor som lurte på om hun kunne komme på besøk. Morfar og onkel skulle opp til Lillehammer for å hjelpe kusina mi med et flyttelass. Mormor hadde lyst til å være med og være hos meg noen timer. Jeg hadde fri, så det kunne ikke passa bedre. Vi hadde en veldig hyggelig formiddag med skravling, kaffedrikking og tur til Strandtorget. Vi gikk langs strandpromenaden og trakk inn duften av sommer. Det var dessverre regn, så promenaden viste seg ikke fra sin aller fineste side (bare den nest beste). På senteret fikk mormor kjøpt seg hvit bluse, mens jeg fikk plukke meg ut en blomst til stuebordet. Vi avslutta selvsagt runden med lunsj på kafèen.

M ;)

Sommertær.


Dette bildet burde selvfølgelig vært tatt ute i gresset, men det får bli neste gang jeg har ny farge. Vel, jeg har ihvertfall lakket tåneglene mine i en herlig knallfarge fra h&m. Jeg syns det er veldig fint å kjøre på med sterke farger på tærne nå som det er sommer og man viser dem fram nesten hver dag. Lakkene fra h&m kommer i flere kule farger og koster bare 40 spenn. Kvaliteten er veldig helt grei. Den kan fort bli litt klumpete ved påføring, så det er lurt å ta seg god tid og være nøye med å dyppe kosten mellom hvert strøk. Resultatet blir tettest og penest med to strøk. Da gjelder det å ha tålmodighet mens første strøket tørker. Ellers blir det stripete. Mine favorittlakker kommer egentlig fra chanel. De er utrolig gode å påføre med en super konsistens, men det er litt i for dyrt til å kjøpe hver gang.

M ;)

Dette kan nærmest kalles comeback.

Klar for styrketrening på Elixia. Tatt i juni.

Nå er det en hel uke siden sist jeg blogga. Fram til i går hadde jeg et svært ensomt liv, ettersom JM var i Irland. De eneste jeg har sett er folka på jobben. Der har jeg tilbragt endel tid. Jeg har ellers kjeda meg og med andre ord er det ikke mye å melde fra mine siste sju dager. Det har også gått over en uke siden jeg lagde mål for uka. Nå er det på tide og se på hvordan jeg klarte meg kosthold og- treningsmessig i uke 27.

* Trene minst 3 ganger.
Jepp. Jeg trente fire ganger. Dessverre fikk jeg ikke dratt meg til elixia, men jeg arbeidet i hagen, gikk turer og trente skikkelig styrke på stuegulvet. Det er først og fremst styrken som gjelder som trening av disse (for meg).
*Ikke spise godter, kaker o.l.
Jada. Dette gikk veldig fint i uke 27. MEN i går, altså mandag uke 28 spiste jeg en Center-sjokolade da jeg kom hjem fra nattevakt.
*Ikke drikke alkohol.
Har ikke drukket alkohol.
* Jobbe mer i hagen (dette er bra for både hagen og meg)
Jeg har gjort hagearbeid denne uka. Fikk tilogmed gummistøvel-skille da jeg klippet plenen. Har lagt enda mer bark og luka.

Flott at jeg kom meg gjennom uka uten å bryte målene. Det er litt ergerlig at søtsuget tok meg i går, men gjort er gjort og spist er spist, bokstavelig talt. Denne uka skal jeg noen liknende mål, men gjør om littegrann. Det bli f.eks. lettere å trene på elixia denne uka, ettersom jeg ikke har nattevakter, men vanlige på dag eller kveld.

Mål for kommende uke:
* Trene minst 3 ganger på Elixia.
* Ikke spise sjokolade, kaker o.l.
* Drikke minst 2 liter vann hver dag.
* Spise ren fisk til middag minst èn dag.


M ;)