Søk i denne bloggen

torsdag 16. september 2010

Hvis jeg har flaks, så kanskje jeg kan kjøpe meg nye boots.

JM kjøpte Flax-lodd til oss for en stund siden, vi vant litt på loddene og har bytta i nye. Dette har skjedd gjentatte ganger og vi bytter inn i nye lodd hver gang, i håp om større gevinst enn 50 spenn. Tenk om vi hadde hatt så flaks at vi vant masse penger! Da skulle jeg ha kjøpt meg noen fine høst-boots. Øverst på ønskelista er disse fra http://www.topshop.com/. Jeg syns det er kult at de er skikkelig kraftige, men samtidig har et snev av femininitet. Liker også at de har litt hæl, men ikke så mye at man ikke orker å bruke dem til hverdags. Høyden på skaftet er også passe.

M ;)

God dag!

Jeg har så lyst til å være en sånn flink blogger som har noe å komme med hver eneste dag. Det er slettes ikke så lett, ettersom det ikke skjer noe spesielt bestandig. I dag f.eks. skal jeg ikke stort annet enn å jobbe med skolearbeid, spise middag med min kjære og trene. På treningsplanen står 55 min. Dance Step og 55 min. Fitness fusion. Toppen timer som jeg gleder meg til. Har ikke vært på Fitness fusion mer enn to ganger tidligere, men har bestemt meg for at jeg skal gå på det minst èn gang i uka. Det er skikkelig bra saker som styrker hele kroppen. Sist gang følte jeg meg litt flinkere enn første gang også, så hvis det fortsetter sånn skal det bli riktig så bra.
Bildet jeg poster er fra i går. I dag er jeg enn så lenge i pysjen, men skal få på meg noe annet nå. Jeg må opp i byen en tur på forskjellige ærender. Er blant annet på jakt etter en matematikk-bok som jeg håper de har fått inn på biblioteket. Skal også finne meg en piercing til øret (den lille klumpen), for kula bak har falt av og jeg finner den ikke igjen. Tenk om den detter ut og hullet gror igjen. KRISE! Til sist må jeg finne en bursdagsgave. I morgen skal jeg til Thea som jeg var i Namibia med, for å feire hennes 23-årsdag.

Ha en riktig god torsdag.
M ;)