Søk i denne bloggen

søndag 20. februar 2011

Rockin`around..

Rosa og grå, fra topp til tå!
Jeg skulle jo vise dere bilde noe jeg fikk i posten i går. Mitt siste innkjøp er en 1,5 kg. tung rockering som får fart på oppstramming av core-muskulaturen. Jeg har aldri fått til å rocke med vanlig rockering, men ettersom denne er såpass tung går det faktisk lekende lett. Ikke så lett at man ikke har utbytte av det. Man trenger ikke å holde på så veldig lenge før man kjenner det i magen. Her gjelder det å stramme hele tiden.

Første gangen jeg prøvde en slik rockering var på Grete Roede-skolen som jeg deltok på sist helg. Da hadde vi sirkeltrening hvor rocking var en av stasjonene. Jeg likte det såpass godt at jeg bestemte meg for å bestille min egen fra Roede-butikken på nett. Nå har jeg tenkt til å ta den med meg i kurslokalet, slik at deltakerne mine kan få prøve den. Kanskje kan jeg inspirere noen til å prøve noe nytt?

M ;)

Ps. Etter å sett dette bildet bestemte jeg meg sporenstreks for at jeg skal ta etterveksten i morgen.

Slik blir treningsuka mi:

Mandag:
Egentrening. Ellipse + styrke


Tirsdag:
Sykkeltime eller egentrening kondisjon


Onsdag:
Oppvarming, PT-time og nedtrapping


Torsdag:
Treningsfri


Fredag:
Total step & styrke 55 min. (Hvis leggen tillater det)


Lørdag:
Egentrening. Ellipse + styrke


Søndag:
Zumba 55 min. + Shape 30 min

Den kjempefine skrittelleeren min, som endelig skal få batterier!


Ellers:
Være flink til å gå mye. Jeg begynner allerede nå å registrere skritt, slik at jeg er klar for Care og Grete Roede sin skrittkampanje som begynner 01.mars. Vil du også være med? Les dette innlegget og meld deg på.

M ;)

Min mann vet hva jeg liker.


JM har vært ute og reist (London-Edinburgh-Stockholm). Da han kom hjem torsdag kveld fikk jeg denne fine gaveposen med massasjeolje og "twin ball massager". I posen lå det også en Diorshow-maskara. Hurra!

M ;)

I går.

I går hadde jeg en deilig dag. Etter en utrolig slitsom uke, med både fulle nattevakter og lange skoledager var det fantastisk å få sove en hel natt i senga si. Jeg våknet full av energi til lørdagen. Brukte dagen til å rydde litt, gå til byen og hente endel pakker på posten, bestille linser og rette på brillene min, trene og gjøre skolearbeid. Jeg skriver en oppgave om bruk av IKT i den grunnleggende skrive- og leseundervisninga. Oppgaven skal leveres i løpet av dagen, så det blir mye jobbing med den i dag også. Forhåpentligvis blir jeg helt ferdig.

Det var skikkelig digg å kjenne at treningsformen er tilbake igjen, etter en dårlig uke sist, hvor jeg var syk. Mandag prøvde jeg meg på en økt sammen med Guro på Sats Spektrum i Oslo. Den gikk ikke som forventet og jeg måtte avbryte halvveis. Onsdag hadde jeg PT-time og da gikk det mye bedre. I går trente jeg en time på ellipse og litt på magen etterpå. Det var superdigg.

Over 1 mil. 
De fleste pakkene jeg hentet i går var Grete Roede-saker, men noe var faktisk også ting jeg har bestilt, blant annet en lilla genser fra Daniel Franck. En annen spennende pakke jeg fikk skal jeg vise dere senere, jeg må bare få tatt bilder av den først.

Sliten etter treningsøkta, men fornøyd med ny genser!
Nå er det oppgaveskriving som gjelder. Etterpå blir det et avbrekk med 55 min. spinningtime etterfulgt av 30 min. Shape!

M ;)