Søk i denne bloggen

lørdag 18. september 2010

Og dette hadde jeg på meg:


Jeg syns det er så fresht å ta bilder av seg selv på tog-toalettet!
Kjole: H&M
Belte: Lindex (?)
Cardigan: Benneton
Ikke synlig:
Sorte pumps
Sort strømpebukse
Sort veske fra Tiger of Sweden

Jentekveld/bursdagsfeiring.

I går var jeg en supertravel jente. Det vil si, først var jeg ikke travel i det hele tatt. Da jeg våkna opp litt utpå morran etter nattevaktssøvnen min starta jeg dagen med en episode MadMen og frokost fra bakeren, som JM hadde kjøpt til oss. Men etter det ble jeg travel, for da kom jeg på at klokka var mye og at jeg ikke hadde kjøpt bursdagsgave til Thea enda. Turen gikk til Strandtorget hvor jeg målretta gikk for å se etter det jeg hadde lyst til å kjøpe. Thea hadde bursdag sist uke, og har i tillegg kjøpt seg hus sammen med kjærsten. Men så var jeg ikke helt enig med meg selv om hva jeg skulle kjøpe allikevel, noe som resulterte i at jeg gikk fram og tilbake mellom to butikker i nesten en time før jeg bestemte meg for hva jeg skulle gi. For de som skulle lure: hun fikk bokstavene K O S (tror de er laget i gips, ser ut som sten, lyse), serviettholder og servietter fra Kremmerhuset.

Da jeg endelig var ferdig med det jeg skulle på Strandtorget var selvsagt klokka blitt altfor mye. Jeg måtte hive meg rundt og sykle fort-fort hjem. Der rakk jeg akkurat på ta en kjapp dusj og samle håret i en håndkle-turban før jeg fikk sengehenter på besøk. (Fant senere ut at jeg, i alt hastverket, hadde satt på trusa vrang). JM har bestilt ny seng, så jeg har solgt min gamle. Hun kom for å hente den i går.
I grevens tid ble jeg ferdig til å ta toget fra Lillehammer klokka 18.11. På hamar stasjon ble jeg plukket opp av Line, som jeg var i Namibia med. Hun har jeg ikke sett siden juni, så det var på tide. Det var veldig, veldig hyggelig å se henne igjen. Vi dro til Theas nye hus og der kose vi oss glugg ihjel hele kvelden.

Skål for bursdagsbarnet. Thea til venstre.Thea serverte nydelig tapas.Bursdagsjenta.


Singstar.


De tre agantan på morran i dag.
M ;)