Søk i denne bloggen

søndag 3. oktober 2010

Here we go again:

Jeg fortsetter med å poste treningsplanen min for kommende uke. Jeg har hittil satt opp en treningsfri dag. Hvis uka bli veldig travel kommer jeg sikkert til å ta en til, i tilfelle onsdagen.
M ;)

Helga har gått fort.

Som vanlig, når det skjer noe hyggelig, har helga gått veldig fort. Jeg sitter nå alene i sofaen og føler meg skikkelig ensom. Men Guro og jeg har hatt en aldeles strålende helg. I går var vi jo på trening sammen. Elixia kjører noe de kaller Saturday Surprise hver første lørdag i måneden. Denne ganger var happeningen Drums Alive, en time der man bruker trommestikker og slår på fitnessballer som står på stativer. Utrolig morsomt og jeg kjenner der godt i ryggen, nakken og armene i dag. Tror Guro likte det også. På kvelden var vi hjemme og så på Skal vi danse. Litt utpå natta hadde vi en aldri så liten photo shoot i stua. Typisk oss når vi er alene. Da koser vi oss.

I dag har vi vært og bowla. Jeg kan ikke huske sist jeg gjorde det. Det lange fraværet fra bowling viste seg på resultatlista også. Men det tok seg heldigvis opp i andre runde. Vi fikk begge dratt i land hver vår strike. Egentlig hadde vi tenkt til å kanskje rusle oss en tur eller noe i dag, men det har vært så dårlig vær at vi holdt oss mest innendørs. Jeg har satt igang med å strikke hals. Den blir lyserosa med mørkebrune kanter, hvis alt går etter planen.

M ;)