Søk i denne bloggen

tirsdag 5. mai 2009

I ♥ tirsdager.


Yes!

Dette har vært nok en bra tirsdag.

Noen høydepunkter fra i dag:
Jeg var innom NoaNoa, bare for å se. Jeg har tross alt ikke spesielt god råd, så jeg stakk innom kun for å drømme meg bort. Jeg har alltid hatt sansen for NoaNoa. Før hadde de mye rart, men nå syns jeg bare det blir bedre og bedre for hver kolleksjon som kommer. Sommerkolleksjonen 09 er fantastisk. Jeg prøvde to jumpsuits. Den ene var løs i bomull, blå med gult mønster. Den andre hadde jeg ikke lagt merke til før hun som jobba der viste meg den. Hun tok helt av og mente den ville passe SÅÅ bra til meg. Den er litt sånn snekkerbukse-aktig i olastoff. Utrolig fin! I tillegg prøvde jeg en veldig søt kjole. (Egentlig kunne jeg gjerne prøvd hele butikken).

Etter drømme-shoppinga mi dro jeg på posten for å hente en forsinka pakke fra h&m. Det var rester av bestillinga mi fra januar. Hadde rett og slett glemt den bort jeg. Men da er altså ett par rosa ballerinasko på plass i Bryggeveien 10a. 130 spenn er ingen ting. :)

Trening!! Dere som leser bliggen min titt og ofte vet sikkert hva jeg skal skrive nå. Selvsagt har jeg vært på min vanlige tirsdagstimer på Elixia i dag. Power etterfulgt av Step. Det var like morsomt og digg som det pleier. Jeg har til og med økt 1 kg. (på hver side) på noen av øvelsene på power. Progresjon er tingen. Forbrant ca. 1100 kcal på trening i dag.

Da jeg kom hjem ble det tacosalat til middag. Det er rett og slett taco, bare med mye salat og uten brød/lefser/skjell. Etter maten satte jeg igang med å lage plakat. Faren til JM skal ha 60-årslag til helga, og vi stiller med en svær gratulasjonsplakat. Jeg brukte ca. to timer på den. Har laget collage rundt hele kanten. (Lete, klippe, lete, klippe, lete, klippe. Lime, lime, lime.)

Ingen tirsdag uten Frustrerte fruer. Oj, så spennende!!!

M

Ps. Det nærmer seg bursdagen min og jeg ønsker meg kompaktkamera av JM. Når det er i boks har jeg planer om å bli flinkere til å legge ut egne bilder på bloggen.. Det tror jeg gjør susen.