Søk i denne bloggen

søndag 8. februar 2009

Min aller første bloggutfordring!


"Gå til mappen Mine Bilder. Ta ut den 6. mappen og deretter det 6. bildet i denne mappen- Vis bildet på bloggen og skriv noe om dette bildet." I tillegg skal man egentlig utfordre 6 andre bloggere. Jeg utfordrer dere som er lesere av min blogg om å gjøre det samme!Litt om mitt bilde:
Min mappe nummer seks heter John. Der er det noen bilder fra da vi flytta til Lillehammer og noen av leiligheten, men mest av John Morten. Bilde nummer seks er fra da vi prøvde å ta noen kule bilder (før speilrefleksen var i hus, så det er tatt med kompaktkamera). Jeg var frista til å jukse og ta et bilde med bedre kvalitet i stedet, men jukse er ikke lov!
Jeg har ikke blogga noe de siste dagene. Det har rett og slett vært en hektisk helg. Jeg har knapt vært hjemme. I stedet har jeg jobba og trent. Men det har vært veldig greit. I dag har jeg i tillegg hatt storrengjøring i leiligheten. John Morten har vært i London i helga. Derfor tenkte jeg det skulle bli deilig å komme hjem til strøken bolig. Kanskje ordner jeg med ferdig middag på bordet også. Han kommer hjem i morra kveld. Nå må jeg tørke oppvasken. Etter det er det rett i seng. Regner med det blir mer blogging utover uka. Natta.