Søk i denne bloggen

tirsdag 15. februar 2011

CC har gjort seg flid.


Herregud som jeg skvatt på butikken i dag. Jeg hadde akkurat plukka med meg en flaske skyllemiddel og skulle runde hylla da jeg møtte en hoppbakke av KvikkLunsj og en dødsskummel dukke i skiutsyr. Noen på CC er tydeligvis veldig begeistret for påske, selv om det er lenge til enda (eller er det pga. VM?).

M ;)

Side 100-piken.

Man må myse litt med øynene for å se det, men jeg er faktisk på forsida også.
Side 100 og 101.
Det er noen uker siden jeg hadde en fotograf og en journalist fra Kamille på besøk her i Lillehammer. For en drøy uke siden kunne jeg kjøpe meg selv på Narvesen og endelig se hvilket bilde de hadde valgt til saken. Ble litt skuffa over valget, men syns alt i alt at saken ble veldig fin. Løp og kjøp folkens! Kamille nummer 3.

M ;)

Jeg vant.

Vet det er en uke siden jeg skrev at jeg skulle fortelle om noe jeg vant og greier. Men her har det vært hektisk. Bedre sent enn aldri, hva?
Den ene dagen da jeg var skikkelig dårlig sist uke hadde jeg sovet til langt på ettermiddagen. JM hadde tatt imot en pakke som kom på døra til meg, så da jeg kom ut i stua stod det en svær pappeske i sofaen. Jeg tenkte med en gang at dette måtte være noe Grete Roede-greier. Men så stod det OBH Nordica over hele og utapå var denne lappen klistra på:

Premie "Det Nye Shape Up".
Jeg har tydeligvis vunnet noe fra Shape Up, som er et av bladene jeg abonnerer på. Stadig vekk er jeg med på litt konkurranser på nett og sånn. Stort sett vet jeg hva man kan vinne, men jeg kan ikke huske å bevisst ha vært med på en konkurranse hvor jeg kunne vinne dette:

Massasje?
Jeg pakket opp og ble ganske overrasket over å ha vunnet er massasjesete. Etter å ha sjekka litt på nett fant jeg ut at denne er verdt 2500 kroner. Så det er jo litt av en premie egentlig. Vedder på den er superdigg, men har mer bruk for penger. Derfor ligger den nå til salgs på finn. Si ifra om du er interessert! Selges for 1950 + frakt.

M ;)