Søk i denne bloggen

torsdag 19. januar 2012

Ski


Torsdager er  MEIR-dag for meg. Planen i dag var å flytte treninga til Søndre park, hvor vi kan ha bakkeløp og det er god plass til styrketrening. Jeg gleda meg SÅ. Men, alle deltakerne mine var syke i dag. Uflaks. Da ble det til at JM og jeg dro ut på skitur. Deilig, deilig.

M ;)

Middager

Denne uka har JM og jeg vært flink til å planlegge alle middagene og gjøre kun ett innkjøp. På søndag satte vi oss ned og lagde menyliste. Ikke bare det, vi gjorde det med en vri. Denne gangen ville vi prøve nye ting  og bestemte oss for at alle middagene denne uka skulle være oppskrifter fra greteroede.no. Mandag hadde vi urteschnitzel, tirsdag hadde vi wok (bare at vi brukte kyllingfilet i stedet for svin), i går jobbet JM så da lagde jeg meg laks i pita etter eget hode, men i dag ble det ny oppskrift igjen, småbiff med eple og løk:

Se så fin stjerne i eplet

Svinebiff, poteter, salat, stekt løk og eple + sennepssaus med vårløk

Diggesen

Fornøyd kjæreste

Anbefaler flere å gjøre som oss. Let etter inspirasjon på nettet og planlegg middagene for hele uka. Godt for både økonomien og smaksløkene. Grete Roede sine nettsider har massevis av kjempegode, sunne oppskrifter.

M ;)