Søk i denne bloggen

tirsdag 15. juni 2010

Hipp hurra for John Morten.

Lagde selvsagt ikke bare tre muffins, hadde også noen på fat. Dessverre gikk kamerat tomt for batteri, så det ble dårlig med bilder å velge i.

I dag har John Morten hatt sin muntlige eksamen, og er dermed utdannet vernepleier. Jeg har venta hele dagen på å få gratulert ham skikkelig, ettersom han dro rett på jobb etter skolen. Da han kom hjem hadde jeg dekka stuebordet fullt av saker han liker: Nystekte muffins med lilla glasur og blåbær i lilla former a la Marte, Sørlandschips med havsalt og en gedigen ny snackbolle fra Kremmerhuset fylt med godteri som Jm digger. Selvfølgelig hadde jeg dekket med matchende servietter, også fra Kremmerhuset, og skrevet kort (lilla såklart).

Jeg har vært en meget aktiv frøken i hele dag. Starta dagen med å lese til egen muntlig mens jeg venta spent på telefon fra kjærsten. Etter at han hadde ringt gikk jeg ut i hagen for å fortsette arbeidet der. Det var slitsomt pg gøy på en gang. "Plutselig" hadde jeg holdt på i seks timer. For de som vet hvordan hagen vår ser ut kan jeg fortelle at jeg nå har luka rundt postkassestativet, samt lagt barkteppe og bark. I tillegg har jeg luka 3/4 av bedet under verandaen og lagt duk og bark. Nå må vi på Plantasjen igjen for å ta resten av bedet, men luke kan jeg gjøre. Holder også på med sprøyting av ugras. Bruker noe som heter Roundup. Veldig sterke greier som tar knekken på alt av planter. Jeg kan legge ut litt bilder av hagen når det tar mer form. Hittil er jeg kjempefornøyd.

M ;)