Søk i denne bloggen

søndag 22. november 2009

Kanonlørdag!

Det krydde av smånisser som ville ha risengrynsgrøt og blånisse-saft utenfor kinoen.

Min lille nisse fikk sin porsjon..

...som han koste seg masse med!Og det gjorde jammen tanta også.Som jeg skrev på fredag hadde vi fullt program lørdag. Vi starta dagen med to og en halv time på Jorekstad. Der hoppa vi, sklei vannsklie og koste oss. Odin har lært seg å dukke med hodet under vann. Han er skikkelig uredd. Tøffingen hoppa fra kanten på det største bassenget og sklei baklengs i sklia.
I bilen på vei til byen fikk knuppen tatt seg en cowboy-strekk. Aktive timer i klorvann tar skikkelig på. Det var mye folk i byen. Da vi kom til Sigrid Undsetsplass møtte vi på mange smånisser med både røde og blå luer. Forsamlingen flytta seg etterhvert over til kinoen der det var underholdning. Vi kose oss med grøt. Inne i kjelleren på kinoen var det juleverksted.
Klokka fem begynte filmen, Julenatt i Blåfjell. Salen var helt full. Å være på kino er kjempestas.
Vi avslutta kvelden med hjemmelaget pizza og finale i Skal vi danse. Odin har bestemt seg for at han skal lære seg å danse. Da jeg spurte hvem som skulle lære ham det svarte han at det skulle han gjøre helt selv, hjemme i stua. Så nå gleder jeg meg stort til å komme hjem til jul og se hvordan det ligger an med sambaen.
M ;)

Mer fra fredag:

Vi bakte brownies. Odin var kjempeflink til å hjelpe til med røringa. Han var aller flinkest til å rense bollen etterpå.


Middag på Mc-ern er stas. Lekerommet frister vel så mye som nuggets og "kongfri".
M ;)