Søk i denne bloggen

søndag 25. juli 2010

Gaven:

Jeg var hele Oslo rundt for å finne alt jeg trengte til bryllupsgaven. Jeg fikk først en idè om å kjøpe etasje-fat og silikonformer som jeg kunne lage muffins i. Enda bedre ble det da jeg rett og slett fant muffinsstativ. I tillegg fant jeg en bok med oppskrifter på 500 muffinsvarianter som jeg ga ved siden av. Det var silikonformene jeg var i hele Oslo for å finne. Enten var formene for små, for store, for fargerike, for dyre e.l. De perfekte fant jeg på Panuduro. Rosa er en skikkelig Hege-farge (bruden), så er det ble jeg fornøyd med. Fredag prøvelagde jeg muffins, mens de som endte som gave ble til på lørdag morgen. Jeg gjorde det enkelt og brukte Toro-pose til selve muffinsen, men lagde skikkelig hjemmelaget smørkrem til topping. Rosa til de med hjertestrøssel og hvit til de med knust Oreo-kjeks. Kremen påførte jeg med konditor-sprøyte.

Jeg var superspent på hvordan det skulle bli å frakte disse. Løsningen ble at jeg satt og holdt stativet to timer i bilen. Da jeg trodde jeg kunne slappe av skjedde det: brekket på bilen fungerte ikke, så sjåføren bråbremsa og de øverste muffinsene spratt av fatet. Da fikk jeg en ganske så vond klump i halsen. Jeg tok vekk toppingen på de som hadde falt av, satte de nederst og flytta de nederste opp. Det blei ikke så ille til slutt!

M ;)

Frisyren:

Heidi ordna håret mitt til bryllupsfesten i går. Jeg ønska meg noe romantisk, oppsatt med krøller. Jeg er veldig fornøyd med resultatet. Hun krølla håret med tang før hun satte det opp med spenner.

M ;)

Bryllupsfest.

I går var jeg i bryllupsfest til Hege, som jeg har kjent siden ungdomsskolen. Hege og Odmund gifta seg i november, men hadde invitert venner og familie til feiring på Aremark prestegård i går. Brudeparet så strålende ut, maten var og og været var så fint som det kunne få blitt! Før brudeparet skulle forlate festen kasta bruden buketten, som tradisjonen sier. Den heldige mottaker ble meg.
Hege og Odmund er klare for avreise fra festlokalene etter mange hyggelige timer med god mat, taler og fotografering.

Her er jeg med buketten.
Antrekket for dagen:
Blondeshorts
Singlett
Jakke med perler og steiner.
Alt fra H&M.

M ;)