Søk i denne bloggen

torsdag 20. januar 2011

Hei dere!

Attitude.

Nå har jeg vært en dårlig blogger i det siste, det er det liten tvil om. Den største grunnen er vel at jeg ikke  hadde med meg kameraet da jeg var hjemme på Bjørkelangen i helga. Bloggen blir mye kjedeligere når det ikke er bilder til innleggene og jeg liker ikke så godt å bare velge ut tilfeldige google-bilder. Kan allikevel fortelle (veldig) kort om hva jeg gjorde i helga: spiste altfor mye god mat og annet godt, lekte både ute og inne med Odin, dansa Zumba i stua, besøkte søster, foreldre, svigerbror- og søster, samt besteforeldre. Helga var lang og fin, var der helt fra fredag til søndag.

Da jeg kom hjem tirsdag kveld ventet ny laptop og mobil på meg. Min fire år gamle HP laptop måtte se seg slått av en ny Macbook Pro, ettersom det begynte å bli litt vel risikabelt med ledningene som stakk ut og batteriet som måtte være koblet til lader til enhver tid.  Kjedelig når alt slutter å virke på en gang; mobil min ville ikke registrere ny informasjon og flere meldinger bare forsvant, i tillegg brøt ofte kontakten da jeg snakket i den, derfor ny mobil også!

I dag har jeg sovet litt lenge, pga. nattevakt i natt. Men til tross for kort dag har jeg fått jobbet endel med gruppeoppgaven som skal leveres søndag. Dette semesteret har jeg nemlig Norsk med vekt på lese- og skriveopplæring. Det er mye å gjøre, men et fag jeg er superfornøyd med å ha valgt. Vi hadde samling torsdag og fredag og jeg fikk masse ut av disse dagene. Fredag fikk jeg tilogmed intervjue en supergrom 1.klassing. Han sjarmerte meg i senk.

Har trent i dag også. Var på Step Aerobics, en av mine favoritt-gruppetimer. Det som var litt kjipt er at jeg fikk så innmari vondt i den ene leggen. Dette hadde jeg for et par uker siden også, og da klarte jeg ikke å gå skikkelig på et par dager. Så i dag spurte jeg instruktøren om hun hadde noen tips til hva jeg kunne gjøre og om hun visste hva det kom av. Hun mente det kunne være en type rift i muskulaturen. Dette kan være helt ufarlig, men det gjelder å pleie det pent, slik at det ikke slår seg opp igjen. Det som er kjipt er at det antakeligvis aldri vil gro skikkelig dersom det er en liten rift, dermed vil det ikke bli skikkelig bra før det eventuelt ryker helt av og man får sydd et sammen. Håper jeg slipper det. Og håper jeg er fit for fight igjen på lørdag!


M ;)