Søk i denne bloggen

mandag 26. oktober 2009

Bjørkelangenhelg

Slik så jeg ut lørdag kveld.

Fin fredag:
Etter å ha vært en måned i Lillehammer gleda jeg meg vilt til å dra "hjem". Noen ganger er Lillehammer hjem, andre ganger er huset til søstern hjem og andre ganger sier jeg at jeg skal hjem når jeg drar til mamma og pappa. Som regel bor jeg hos søstern når jeg er på Bjørkelangen. Det gjorde jeg denne helga også. Da Odin kom hjem fra barnehagen tok jeg ham med meg opp til mamma og pappa en tur. Vi lekte, så på Brannmann Sam, spiste middag og koste oss maks. Da han dro hjem for å legge meg ble jeg igjen for å se gullrekka. Skikkelig godfredag. Som vanlig ble jeg hos mamma og pappa til langt på natt.

Lang lørdag:
Jeg var, som sagt, hos mamma og pappa lenge på fredag. Da jeg ble vekket klokka sju av en ivrig 4-åring var jeg utrolig trøtt. Men det er så hyggelig med sånn morgenstund at det fikk ikke hjelpe. Odin bygde hytte på rommet mitt før vi stakk opp og satte på en film. Vi kjøpte Madagascar2 på fredag, og den var en kjempesuksess. Heidi fikk (endelig!) tatt etterveksten min, som hadde blitt katastrofalt lang. Guro og Snorre kom litt utpå dagen. Guro og jeg var innom noen butikker i sentrum og etterpå spiste vi lunsj sammen.
På kvelden var jeg i 60-årslag på Løken. Det var utrolig morsomt. Mange herlige folk, god stemning og kjempebra live-musikk fra jubilantens eget band. Jeg var hjemme litt før halv tre.

Salig søndag.
I går hadde jeg en veldig slakk start på dagen. Odin og jeg lå rett ut på stuegulvet i timesvis og så på film ikledd pysj og joggedress. Vi to kan å kose oss. Da Heidi kom hjem fra jobb så det ut som en barnehage hadde flytta inn i stua hennes, men vi var ganske kjappe til å rydde opp etter oss(Odin). Jeg fikk på meg litt vanlig klær før middag til og med. Etter middagen dro jeg på kino for å se Engelen. Hvis du lurer på hvordan filmopplevelsen var se under.

M ;)