Søk i denne bloggen

søndag 15. januar 2012

Gangen vår

Vi har fått opp knaggtreet vårt i helga. Jeg er SÅ fornøyd. Det ble akkurat som jeg hadde håpet. Jeg er nok ikke verdens beste interiørfotograf, men jeg har prøvd å få noen bilder av det:
M ;)

Guro-besøk

Denne helga var jeg superheldig og fikk besøk av Guro. Hun kom fredag kveld og ble helt til ganske sent i dag. Vi har kost oss glugg ihjel. Fredag var vi hundepassere for en tibetansk tempelhund. Vi tok livet med ro hjemme i leiligheten. Lørdag ble det bytur hele dagen, avsluttet med en lunsj på Café Stift. Vi vurderte å dra ut på kvelden, men endte heller opp hjemme med Spellemann på skjermen. Avslutninga av showet skal jeg ikke vie så mye oppmerksomhet, annet enn å si at det som starta med en mildt sagt pinlig dårlig spøk har blitt en meget stor sak.

Guros kule kaffedrikk

Fin søster på StiftI dag har vi vært på kino. I går bestilte vi billetter til My week with Marilyn, filmen som handler om da Marilyn Monroe spilte inn The prince and the showgirl. Vi begge likte filmen veldig godt. Michelle Williams er utrolig flink, det samme gjelder motspillerne hennes. Og kostymene... NYDELIG! Ettersom Guro hadde sen billett hjem hadde vi god tid etter filmen også. Bra helg med god søster.Stæsje stæsje
 

Fin ass..

M ;)