Søk i denne bloggen

søndag 26. juni 2011

I dag

Fint utenfor hotellet

Slapper av 

Poser og laxer
 Guro og jeg var passe slitne og trøtte da vi måtte opp for å rekke frokosten i dag. Jeg var alkoholfri i går, men å holde koken til langt på natt tar på allikevel. Vi rakk en god frokost og noen minutter ute i strålende solskinn før vi ble plukket opp og kjørte til Oslo. Møtte Torgeir som nå er hos meg i Lillehammer. Vi hadde en litt slitsom reise hjem, ettersom all togtrafikk rundt Oslo er stengt fordi de oppgraderer jernbanens infrastruktur. Først av alt hadde vi kjempedårlig tid fordi vi var litt lenger i byen enn vi hadde tenkt. Jeg løp på meg masse blemmer på føttene og en svært svett rygg. Så måtte vi sitte på en supervarm buss til Lillestrøm. I Lillestrøm kom vi oss på toget, men det fikk forsinket avgang pga. brann i en tunnel. Da vi først kom oss avgårde gikk alt som smurt. Nå er vi blide og fornøyde i hver vår ende av sofaen.
Oslo-turist


Oslo-borger
I dag har jeg forresten på meg skjørtet mitt fra H&M conscious collection for første gang, bare at jeg bruker det som kjole fordi bena mine er så korte.

M ;)

Antrekk


Kjole: H&M
Sko: Aldo
Jakke: H&M
Øredobber: Marc by Marc Jacobs
Solbriller: Dior

Hår og sminke: Meg selv

M ;)

Kristin + Torkil = Sant

Gjestene står klare til å ta imot det kommende ekteparet

Brudepike, brud og brudgom har ankommet brygga i Son

Snart mann og kone

Selve vielsen

Rette ektefolk

Det er helt sant

Hefte med noen linjer om hver av gjestene

Oppe på stolene sine og kysser

Felespiller

Sjølveste bryllupskaka

Akkurat sånn som det skal være

Topp stemning

Modern og meg

Mormor og morfar er de flinkeste på dansegulvet

Guro, morfar, meg og Heidi

Søstrene sisters. Fotograf: Jan Erik Waagene i liggende format
For et nydelig bryllup jeg har deltatt i(!):

Lørdag var selveste bryllupsdagen. Guro og jeg starta den med frokost på hotellet. Deretter dro vi til festlokalet for å hjelpe til med siste finpuss sammen med Ingrid (kusine) og Emil (hennes sønn). Der ble vi helt til det var dags for å ordne oss selv. Klokka 15.00 dro vi til Son og møtte de andre gjestene. Brudeparet skulle ankomme med båt, derfor gjorde vi oss klare for å ta dem imot nede ved brygga.

Til tonene av Star Wars theme-sang steg de ut av båten og gikk mellom oss. Vielsen foregikk i trappeoppgangen i Spinnerigårdens bakgård. Guro og jeg var heldige og fikk se fra naboens balkong. Derfra kunne jeg ta gode bilder. Brudgommen var veldig rørt, men det var han absolutt ikke alene om. Vielsen var helt nydelig.

Middagen ble avholdt i Seilerforeningens lokaler like bortenfor. Vi var 70 personer til bords. Kafé Oliven stod for maten. Digg tapas. Vi satt ved bordet i ca. 5 timer. Det var massevis av gode taler og noen musikalske innslag. Vi ble overrasket av en utrolig dyktig felespiller og av deler av Mannskoret, som Torkil synger i. Desserten var bryllupskaka. Tradisjonen tro tok brudeparet det første stykket sammen. Flere tradisjonelle innslag fulgte med kasting av brudebuketten og brudevals. For min del var det slutt på festlighetene i 02.00-tida.

M ;)

Bli kjent-fest

Klar for fest

Pynta langbord

Skipper og matros

Det kommende ekteparet

Meg, merkelige reker og Kristin

Guro, rekene og Kristin

Regnbue over hotellet

Noen av gjestene som har funnet en fin plass for solnedgangen
Fredag ankom Guro og jeg hotellet i Son rundt 17.00. En time senere gikk vi ned til brygga for å ta båt over til festlokalet, et koselig pynta båthus. Vi var rundt 40 stykker av bryllupsgjestene som var samla for en uformell rekemiddag dagen før dagen. Ettersom regnet ikke ville ta pause ble laget holdt innendørs, men stemningen var det ikke noe å si på. Vi koste oss med digge reker, hyggelige folk og topp stemning. Guro og jeg var begge slitne, så vi tok båten tilbake til hotellet allerede i 22.00-tida. Da fikk vi med oss tidenes regnbue og en vakker solnedgang. Dessuten var det deilig å legge seg i hvitt hotell-sengetøy vel vitende om at vi skulle få en god natts søvn.

Antrekket for kvelden:
Kjole: Gina Tricot
Sandaler: Sonize
Olajakke: Mr. Price (Namibia)

M ;)