Søk i denne bloggen

mandag 24. august 2009

Inglorious bastards


JM og jeg var på kino i går kveld. Vi så Quentin Tarantinos Inglorious bastards med Brad Pitt i en av hovedrollene. Den segler nå inn som en av mine absolutte favorittfilmer. Jeg var på forhånd litt skeptisk til at den skulle vare i 2 timer og 40 min., men den var ikke kjedelig ett sekund. Skuespillerne var utrolig dyktige, den var spennende og, ikke minst, kjempemorsom.
Jeg lo godt da naziene satt og spilte kortskalle, da Brad Pitt snakka italiensk med verden mest amerikanske uttale og av Mike Myers som general (bare fordi det var Mike Myers).
Anbefales, med andre ord!
M ;)

Flittig frøken.

I helga har jeg fått gjort unna masse.
Fredag: Jeg tok min første treningsøkt på Elixia siden juni. Total step & styrke. Det var kjempemorsomt og veldig slitsomt. Jeg merker at kroppen trenger noen uker på å komme tilbake i treningsform.
Resten av dagen brukte jeg på å rydde i klesskapet, rydde i boden, rydde i kjøkkenskap og ordne i hagen. Jeg har tatt noen førbilder av hagen, og når det blir ferdig skal dere få se både før -og etterbilder. Hagen har jo stått urørt i hele sommer, så det ser meget gjengrodd og forferdelig ut her. Da jeg satte meg ned utpå kvelden var jeg kjempefornøyd med egen innsats.
Lørdag: Jeg våkna med verdens støleste kropp. Alt var stivt utenom hodet, føttene og hendene. Det gjorde vondt å le, reise seg, sette seg, gå, løfte armene, kle på seg..
JM og jeg leverte to søppelsekker, en stor bærepose og en pappeske til Fretex.
Kveldsvakt på Skurva på kvelden.
Søndag: Dagvakt på Skurva.

M ;)