Søk i denne bloggen

søndag 18. september 2011

Trening uke 38

Mandag:
55 minutter Cardio Step interval

Torsdag:
Oppvarming + styrketrening

Onsdag:
Intervall-trening på mølla + litt styrke

Torsdag:
70 minutter Dance step

Fredag:
Opplæring/sertifisering/test; MEIR

Lørdag:
Fri

Søndag:
Egentrening eller 55 minutter Xykling + 30 minutter Shape

M ;)

Resten av helga


Torgeir skulle jobbe i Oslo på lørdag, så han måtte dessverre dra hjem med 08.18-toget. Guro og jeg brukte lørdagen til å traske i Lillehammers gørrkoselige, solskinnsfylte gater og butikker, spise nydelig lunsj på Café Stift, se enda mer i butikker på Strandtorget og til slutt TV-kveld hjemme. Dessuten hadde vi begge kjøpt inn hårfarge til hjemmebruk. Guro farget etterveksten og håret i en litt mørkere rød-brun farge enn hun hadde. Jeg kjøpte inn en mørkere blond for å stripe det igjen. Skulle gjerne gjort det hos frisøren som sist, men økonomien strekker ikke riktig til. Og synd er det, for resultatet mitt ble ikke bra. Fargen skulle som sagt bli en noe mørkere blond enn jeg har fra før. Den skulle skyldes ut av håret etter 30 min, men da jeg så at håret var dritmørkt etter bare 2 minutter gikk jeg og skyldte med en gang. Nå har jeg grålige tynne striper i håret. Ikke helt katastrofe, fordi jeg tok det ut såpass fort, men samtidig skulle jeg gjerne ha retta det opp. Grått hår er vel litt for tidlig?

I dag stod vi opp og koste oss med en lang søndagsfrokost før vi gjorde oss klare for fjelltur. Vi dro opp til Sjusjøen og satte ut på en ganske lang og veldig deilig tur. Mest gange, men også litt jogg. Kald, frisk fjelluft i lungene gjorde usedvanlig godt i dag. Jeg fikk lada opp til kveldsvakt på jobben, mens Guro fikk lada opp til togturen.

Takk for en fin helg, Guro!

M ;)

For en fredag


Fredag var det duket for før-premiere på den nye, norske komedien Kong Curling. Ettersom John Morten og jeg var statister de spilte den inn i Lillehammer i oktober hadde jeg tre billetter (i form av gensere) som jeg kunne bruke på visningen. JM er borte denne helga, så derfor fikk Torgeir hans genser. Guro hadde allerede fått en av meg for lenge siden.

Skuffelsen ble mildt sagt stor da vi møtte opp på kinoen (i god tid før den skulle starte) og fikk beskjed om at alle billettene var henta ut og at dersom vi ville se filmen måtte vi sitte i trappa. Arrangørene hadde ikke sagt noe om at billettene skulle hentes på forhånd, bare at den skulle vises klokka 20.00 og at man måtte ha på genseren. I tillegg hadde de bestilt en av de minste salene, med få plasser. Vi sa uansett ja til trappeplasser, ettersom Guro og Torgeir hadde dratt helt fra Oslo for å se den. Jeg kreerte en lang og skikkelig sint mail inne i hodet mitt mens vi venta på at klokka skulle nærme seg åtte. Den ville garantert inneholde en del om alle timene jeg satt nede på isen i Haakons hall og frøs på bena, og den ville sikkert vært litt mer usaklig enn den burde. Men det slapp jeg. For da det var tid for å gå inn i salen ga de beskjed om at arrangørene hadde flyttet visningen til den største salen. Hurra, hurra, hurra! Og som en bonus kom Atle Antonsen, Linn Skåber, Else Koss Furuseth, Kåre Conradi, Jan Sælid og produsenten av filmen for å ønske oss en god filmopplevelse.

Filmen var utrolig morsom, og anbefales. Hvis du går for å se den, kan du jo være oppmerksom på de flotte statistene i curlinghallen. JM og jeg er i bildet mange ganger begge to. Hva skal du se etter? Her er link til innleggene jeg skrev etter innspilling:

Dag 1
Dag 2
Dag 3
Dag4

M ;)