Søk i denne bloggen

mandag 19. oktober 2009

Ny kjole.

Er det noe jeg nesten alltid er på utkikk etter i butikken er det hverdagskjoler. Dessverre er det veldig sjelden jeg finner noen jeg virkelig liker. Jeg har krav om at den må være enkel, ha lange armer (på denne årstiden) og at den skal være behagelig. Denne ser ut som en lang strikkegenser. Den er svart med lysegrått motiv. Jeg bruker lysegrå ullstrømpebukse til. I dag hadde jeg Hunter-støvlene mine til, fordi været er grått.

M ;)

Mandagsrapporten.

Denne uka har ikke helt gått etter planen. Jeg var syk noen dager, og valgte dermed å ikke trene fredag. Det får ikke hjelpe. Jeg fikk hvertfall trent tre ganger, og magen fikk kjørt seg alle gangene. Onsdag var jeg på Total Step & Stryke, lørdag var jeg på Corebar og Power, søndag var jeg på Xykling og Pilates. Jeg forbrant tilsammen 2442 kcal på disse timene.

Det kan hende jeg har nevnt det før, men jeg nevner det uansett igjen. En av mine aller største inspirasjon -og motivasjonskilder er bladet Shape Up. Der finner man tips om kosthold og trening, oppskrifter, tester, treningstøy osv. Jeg har vært abonnent i ca. 1,5 år og blir like glad hver gang det ligger et nytt blad i posten. Dessverre kommer ikke SU ut like ofte som før, etter at det ble kjøpt opp av DetNye, men kvaliteten på hvert blad er kjempegod. Anbefales!
I hvert nummer av Shape Up har de en sak bakerst i bladet der to av leserne har svart på noen spørsmål. Tenkte jeg skulle lage min egen versjon her på bloggen, hvor jeg svarer på de samme spørsmålene. Kanskje i morgen.

Mål for kommende uke:
* Smil og vær glad
* Drikk mye vann
* Trene de dagene jeg kan, og mage alle gangene.
* Ikke velg enkleste vei (ta trappa, gi i stedet for å kjøre osv..)

M ;)