Søk i denne bloggen

onsdag 18. august 2010

Nye briller og sånn.

På søndag var jeg så innmari sliten. Jeg trodde det var fordi det hadde skjedd så mye i helga og fordi jeg hadde nattevakt til 04.00 natta før. Energien var lik null, men jeg bestemte meg for å gå en god runde ute i finværet, for å få trent litt. Vanligvis pleier det å ta seg opp når man først kommer ut, men jeg nærmest snegla meg oppover Lillehammers bratte bakker. Jeg gikk en tur på 1,5 time, men fikk aldri noe mer energi. Det var rart og litt irriterende. Da jeg våkna mandag morgen skjønte jeg hva som var galt. Med rennende nese, kløende hals og febervarm panne var forkjølelsen et faktum. Hele mandag og tirsdag gikk med til sofaligging. I går la jeg meg kjempetidlig for å bli i form til O Store første skoledag som 4.klasssing på allmennlærerstudiet. Etter mange timer med vriing og nesepussing ringte klokka mi 06.00 i dag tildig. Etter 10 minutter på badet innså jeg at det ikke var håp og gikk tilbake til senga. Dermed har det stort sett vært sofaligging i dag også. Men èn ting ha jeg gjort i dag. Husker dere jeg skrev om synstesten jeg hadde sist torsdag? Etter tre år der jeg har oversett medlinger om at det er på tide med ny synstest var jeg hos optiker igjen. Jeg hadde følelsen av at synet mitt var blitt dårligere, og det stemte. Det stemte ganske mye faktisk. Dette førte til at jeg bestilte meg nye briller og et halvt års forbruk av linser. Allerede i dag var alt klart til henting. JM kjørte meg opp, slik at jeg fikk plukka det opp. Da jeg kom hjem igjen måtte jeg sette meg ned igjen. Det var visst litt for mye anstrengelse for kroppen å være aktiv en halvtimes tid.

Nevnte jeg at alt er kjøpt på Specsavers? For synstest, nye briller og 1/2 års forbruk av linser betalte jeg under halvparten av hva jeg gjorde for kun briller sist gang jeg kjøpte nye. Og jeg er hittil kjempefornøyd! Nå ser jeg skikkelig godt igjen. Det er så digg.

Så mens "alle" andre er ute og koser seg med semesterstarts-fest i Storgata sitter/ligger jeg her og ser Sex and the city gjennom splitter nye brilleglass. Håper nok en gang på bedring til i morgen, for da er det kveldsvakt som står på agendaen. Fredagen skal jeg på skolen. Dermed basta. Jeg gleder meg så innmari til å se igjen girlsa.

M ;)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar