Søk i denne bloggen

lørdag 8. mai 2010

Fine dager.

Stolt syklist.

Kiosken min. Jeg har fått inn godt med mynt allerede etter første servering.

Hva skjer?
Siden sist har jeg tilbragt enda mer tid med mennesker jeg har savna. Da jeg kom hjem fra Oslo torsdag dro jeg rett til mamma og pappa på middag. Etterpå gikk jeg opp til JMs brors familie, som er nesten-naboer med mamma og pappa. Det var både hyggelig og morsomt å se hvor mye barna (Jenny 5 mnd. og Jørgen 3 år) har vokst siden sist jeg så dem. Jørgen var stolt bursdagsbarn med krone og hele pakka. Jeg var veldig heldig og fikk bade Jenny for kvelden. Det var stor stas.

I går hadde jeg en slapp morgen, men tok meg i nakkeskinnet etterhvert og satte igang med støvtørking i huset for å gjøre det vakkert til dagens bursdagsfeiring. Odin blir 5 år på mandag nemlig. På ettermiddagen i går tok mamma han med seg til G-sport for å finne ny og større sykkel. De to kom tilbake med blå Diamantsykkel. Superkul er den. Odin har hittil syklet med støttehjul, derfor måtte jeg holde ham da han skulle vise meg sykkelen. Etter ca. tre meter ba han meg om å slippe. Med temmelig høy puls tok jeg sjansen og lot ham sykle videre alene. Det gikk helt strålende. Mamma sa at hun trodde han måtte øve litt først, da svarte han "jeg øver jo nå!". Vi sykla fire turer i går kveld. I dag har vi også vært på tur.

Klokka 07.00 i dag tidlig ble jeg vekket av den lille syklisten. Vi koste oss med tv-titting og dyne i sofaen før vi måtte opp og ordne til barnebursdag. Heidi lagde sjokoladekake og muffins mens jeg vaska gulv. Etter hvert kom seks festpynta småtroll. Jeg var kioskdame og solgte pølser og is i kjeks. (Noen som trenger pølseselger til barnebursdag? Jeg trenger penger.. ;) ) Da gjestene hadde boltra seg både inne og ute et par timer var feiringa slutt. Odin og jeg tok syklene fatt og tok oss nok en sykkeltur. Det er innmari deilig å sykle i det fine vårværet som er om dagen.

M ;)