Søk i denne bloggen

onsdag 15. september 2010

Fullpakka lørdag.

Lørdag skulle Odin og jeg være sammen, ettersom søstern hadde jobb. Det var lenge siden vi to hadde funnet på noe morsomt sammen, så fredag planla vi full pakke for lørdag. Vi starta dagen med å spasere opp til mamma og pappa (Odins mormor og morfar) for å låne bil. Deretter gikk turen til Hoppeloppeland på Lillestrøm. Der var det fullt liv, som forventa en regnfull helgedag. Vi koste oss tre timer høyt og lavt.

Jeg har så mange bilder fra hoppeloppeland at jeg valgte å sette noen av dem sammen. Trykk for å se større.
Da vi var ferdige med å hoppe og loppe dro vi inn til sentrum for å se kino. Guro og Snorre hadde ordna med billettene og møtte oss der. Odin hadde valgt at vi skulle se ToyStory3 uten 3D. Jeg har hatt lyst til å se den siden premieren og ble ikke skuffet. Det tror jeg ikke de andre ble heller.


Vi avslutta kvelden hjemme hos pappa, mamma var på dame-fest. Han varta opp med verdens beste, hjemmelaga pizza til hele gjengen. Og selvsagt fikk vi med oss høstens første Skal vi danse. Kan man bedre ha det?

M ;)

Super-søndag.

Søndag viste Bjørkelangen seg fra sin fineste side med deilig høstsol. Odin, Guro og jeg satte på oss joggingser og gikk ut på tur. Målet ble Bjørkelangen skole, der både Guro og jeg har gått selv og Odin skal begynne om ett år. Der har de selvsagt endel lekestativer og det er stas for småfolk. Det viste seg faktisk å være skikkelig stas for storfolk også. Jeg lo så jeg grein både da Guro og jeg satt på dumphuska og da Guro ga meg kjempestor fart på sånn megasvær huske (sånn de ikke hadde da vi var små, dessverre).


Odin prøver seg også på dumphuska.

Guro og Odin på haugen.


Odin og jeg er kule.

M ;)