Søk i denne bloggen

onsdag 4. august 2010

Miniferie hos Guro. Dag 3.

Ja, her går det ikke akkurat unna med blogging om dagen. Jeg henger rett og slett to uker etter med oppdatering. Det er på dagen to uker siden min tredje feriedag hos Guro. Denne dagen var satt av til å kjøpe inn alt jeg trengte til Hege og Odmunds bryllupsgave. Vi brukte endel timer i byen. Spesielt lang tid brukte jeg på å finne muffinsformer i silikon, men dette har jeg jo skrevet om tidligere. Etter disse timene gjorde vi oss klare for grilling i Frognerparken. I utgangspunktet hadde vi bedt venner og kjente til grilling mandagen, men da var det regnvær og arrangementet bøe avlyst. Da vi så at det var bra vær onsdag bråbestemte vi oss for å ta oss en tur denne dagen i stedet. Jeg inviterte Karethe, Jon og Mia, mens Guro inviterte ei venninne og et vennepar. Vi pakka kjølebagen med kyllingspyd, papptallerkner og burkebrus. Vi hadde det utrolig hyggelig i parken. Skikkelig sommer-sommer.
Her er Guro grillmester i bakgrunnen, sammen med Snorre og ei venninne. Maja og Torkjell (Også Guros venner) venter på maten.

Etter at vennene våre hadde dratt hvert til sitt gikk Guro og jeg opp til Monolitten og hadde en aldri så liten Photo-shoot. Skulpturene er jo intet annet enn fantastisk flotte. Vi holdt på ganske lenge med å se rundt og å ta bilder. Det ble mange fine bilder. Ekstra fine er de i svart-hvitt.
Ikke veldig kreativ pose, men morsomt med himmelen i bakgrunnen som ble bittelitt dramatisk utover kvelden.
M ;)