Søk i denne bloggen

mandag 2. mars 2009

Heitere enn hot.

Find me on Polyvore

Helga er over. Den gikk altfor fort, som den alltid gjør når det skjer noe morsomt. Forresten så var ikke slutten av den like morsom. Da Odin hadde dratt hjem i tre-tida i går var jeg nødt til å skrive ferdig pedagogikkoppgava mi. Jeg var deppa og nede da jeg satte meg ned for å begynne. Jeg hadde til og med drømt at jeg ikke fikk levert den inn når jeg skulle. Natt til søndag drømte jeg dette: Det var søndag morgen og jeg skulle akkurat til å sette meg ned for å gjøre oppgava ferdig da telefonen ringte. Det var rektoren for Aurskog-Høland musikkskole som lurte på om ikke jeg kunne være så snill å synge en sang på kveldens konsert. Dette tilbudet kunne jeg bare ikke takke nei til. Jeg fikk beskjed om at jeg skulle synge Kardemomme-sangen. Dessverre hadde jeg ikke noe å ha på meg, derfor måtte jeg låne både klær og sminke av søstern. Det blei en merkelig kjolesak (så ut som en type parkas med belte), samt høye hæler og mørk sminke. Da jeg endelig var klar for å dra på konsert kom jeg på at jeg ikke huska teksten på Kardemomme-sangen. Løsningen ble å finne den på nettet. Da vi fant teksten kom jeg på at jeg ikke huska melodien heller. Heldigvis fikk jeg hjelp til å øve det inn før konserten, som gikk strålende. Og sånn jeg gikk det til at jeg ikke fikk levert oppgava.
I virkeligheten gikk det derimot riktig så bra ettehvert. Da jeg først kom igang med skrivinga var det plutselig slik at jeg måtte begrense meg for å ikke overskride grensen på åtte sider. Det var fantastisk deilig å bli ferdig!
Dagen i dag har bestått av skole på dagen og ren avslapping på kvelden. Bl.a. har jeg begynt å sette meg inn i et fantastisk redigeringsprogram på http://www.polyvore.com/. Jeg har lagt merke til sida før uten å gjøre noe mer med det. Men etter å ha sett hva søsteren til Thea hadde gjort der ble jeg inspirert til å prøve ut selv. Min første collage, Heitere enn hot, er litt sånn prøve-seg-collage, og dermed ikke superfin. Men det kommer sikkert flere etterhvert! (Jeg får ikke bildet større nå, men trykk på det for å se større versjon, og for å komme inn på den fantastiske sida.)