Søk i denne bloggen

lørdag 12. juni 2010

John Morten har også noe nytt..

Jeg skulle bli så god til å blogge nå som livet har begynt igjen. Saken er bare den at det skjer svært lite spennende om dagen. Jeg er hjemme, på trening eller på jobb. I går var JM og Kay på svensketur og John Morten kom tilbake med biffer, kyllingfilet, brus, øl og godis. I tillegg hadde han kjøpt seg superfin genser på Carlings. Dermed får han for første gang sitt eget blogginnlegg. Lua er også ny, fra samme sted, shortsen er fra H&M, klokka er Zenith.

Jeg har gjort om designet på bloggen fullstendig i dag. Har hatt veldig lyst til det lenge, men syns ikke alternativene til blogspot har vært gode nok til å lage den sommerlige, lyse bakgrunnen jeg tenkte meg. Dessverre er jeg ikke flink til sånne kode-greier og sånn og kunne ikke ordne noe på egenhånd. Nå har blogspot kommet med hele "design-pakker", og jeg valgte denne i rosa. Superfornøyd! Litt synd at det sikkert er flere som får lik.

Planene for dagen i dag er: dra til Plantasjen og kjøpe inn div. til hagen, trene på Elixia, se noen Sex and the city-episoder, slappe av og så dra på nattevakt. Jobber 22-04 i natt og på igjen 15.30 i morgen kveld.

M ;)