Søk i denne bloggen

fredag 18. november 2011

Skidressen

På jobb sist lørdag fulgte vi finalen i Skal vi danse. Plutselig dukket Kari Traa opp i noe som så veeeldig kjent ut. Nemlig helt lik skidress som jeg hadde da jeg var statist i Kong Curling i oktober i fjor. Finnes det virkelig flere like av denne smekre dressen, eller har Kari Traa rett og slett hatt på seg samme kostymet som jeg brukte fire lange dager på rad?
M ;)

Dette digger jeg:


I en programserie som sendes på NRK3, prøver Live Nelvik ut hvordan det er å være dama til forskjellige kjente, norske menn. Jeg har sett de første tre episodene og har både latt meg sjarmere av Live og fascinere av kjendismennene. Spesielt episoden med Hans Olav Lahlum gjorde inntrykk. Jeg visste jo fra før av at han er en eksentrisk fyr, men  herregud så rar! Du må bare se det. Episodene blir lagt ut på nett omtrent en uke tidligere enn de blir vist på TV. I dag kom episode fire, der Live er dama til Kristian Kjelling. Nå tar jeg med Mr. Mac i senga for å se episoden før jeg lar Ole Lukkøye gjøre sitt. Synes jeg hører sistnevnte rett borti gata her.

Lot du deg friste? Klikk deg inn her.

M ;)

Litt leilighet igjen..

Shit! Om to uker bor vi i ny leilighet. Tida går veldig fort og jeg tror ikke hodet mitt klarer å henge helt med på dette her. Kroppen henger forsåvidt ikke helt med den heller, for jeg har ikke ordna på langt nær så mye som jeg skulle ha gjort. Da det ble kuldegrader denne uka orka jeg ikke å gå ned i kjelleren for å begynne med sortering. Flaks for meg at det er meldt mildere vær igjen. Da gjelder det å skynde seg. JM er på ferie i Dubai (stakkars), så det vil være fornuftig av meg å gjøre unna mye før han kommer tilbake. Om jeg ikke er så god på pakkinga er jeg fortsatt rå når det gjelder å se etter ting vi trenger til det nye boet. Rart med det egentlig. I kveld er jeg i kjøkkenmodus. Vi var jo på HTH og så på forskjellige innredninger. Nå planlegger jeg hva vi kan kvitte oss med av gammelt, ødelagt og stygt kjøkkenutstyr og hva jeg ønsker meg av nytt. Jeg som er så glad i matlaging og baking skulle gjerne hatt en kjøkkenmaskin. En Kitchen Aid har stått høyt på ønskelista mi i flere år men den er jo veldig dyr. Nå har jeg funnet en fin og mye billigere fra Kenwood som jeg vurderer å kjøpe:
Ser ikke den fin ut da?

Ellers har jeg innmari lyst på en ministekepanne. Helt genialt til lunsjomeletter og annet småtteri til én person. Evt. til små pannekaker o.l. Åhlens har en veldig fin i mange forskjellige farger. Billig er den også (59,-):


M ;)