Søk i denne bloggen

mandag 17. august 2009

Hva skjer?


I dag har jeg pakka sakene mine. Nå er sommeren over og jeg drar tilbake til hverdagen i Lillehammer. Nesten. Jeg har fortsatt skolefri en uke, men jeg jobber i helga og har tenkt til å komme igang med Elixia-treninga igjen. Jeg gleder meg veldig til hverdagen er igang.

I morgen skal JM og jeg innom Ikea og ordne none småting før vi vender snuta mot Oppland. Jeg har lyst til å rydde opp på kjøkkenet nemlig. Etter å ha bodd på hybel siden jeg var 18 har jeg samla litt gammelt servise herfra og bestikk derfra. En gang kjøpte jeg (kun) to like glass fordi JM kom på besøk og jeg ikke hadde råd til flere. Nå har jeg bestemt meg for å gi alt "skrot" og alt som ikke passer inn til Fretex. Derfor skal vi kjøpe noe ok på Ikea. Vi har allerede tallerkner derfra. Dermed er det mer jeg gleder meg til framover. Jeg gleder meg til å fikse, rydde og høst-ordne leiligheten.

Når vi kommer fram til Lillehammer blir det fadderuke-åpning på hiL. Der er det gratis grillmat og deLilos-konsert. Jeg har fått med meg Thea og regner med at de fleste i klassen til JM kommer. Det blir SÅ gøy. Men hva skal jeg ha på meg?


M

Hva har skjedd?

Fredag: Jeg ble med mamma og pappa for å besøke Guro og Snorre i Oslo. Vi var ute og spiste på Mr. Hong, der jeg satt ved siden av en kjendis: Marit Voldsæter, kjent fra bl.a. Kvinnene på randen og parodien på "De nye gitarkameratene". Jeg fikk også vite at mitt forsøk på å gjøre det hyggelig etter meg sist gang jeg hadde vært i leiligheten deres ble verdsatt, men at det hadde gått litt skeis. Skåla med sjokolade som jeg fylte opp var utsatt for sterkt sollys, noe som resulterte i èn stor smelta sjokolade, og da jeg hadde støvsugd var det uten pose i støvsugeren. Pytt, pytt.

Lørdag: Jeg ble først vekket av Odin som kom inn på rommet mitt i halv åtte-tida og sa BØØØ. Jeg mumla noe om at jeg bare skulle sove litt til, og snudde meg rundt. 08.10 ble jeg på nytt vekket, men denne gangen av mobilen min. Det var noen fra jobben som ringte. Jeg hadde visst ikke kveldsvakt lørdag allikevel. Utrolig nok klarte jeg å hive meg rundt. Nøyaktig 10 min. etter mottatt samtale var jeg inne på jobben. Godt jobba? Jeg er veldig glad for at jeg hadde dagvakt. Det er digg å dra hjem klokka 15. Dessuten hadde jeg plutselig en hel lørdagskveld fri. Jeg leide film og kjøpte lørdagsgodt til Heidi, Thomas og meg.
Søndag: Det viste seg at jeg hadde glemt igjen nøklene i Oslo. Derfor bestemte jeg meg for å ta bilen inn og hente både nøklene og John Morten. To fluer i en smekk. Jeg var optimistisk etter den forrige bilturen til Oslo og tenkte at dette skulle gå som smurt. Jeg har dessuten påstatt at man klarer fint å kjøre i Oslo, bare man beholder roen. Og det var nettopp dette som gikk galt da jeg hadde svingt av for tidlig og soste meg bort i ukjente gater uten skilting til noe jeg kjente igjen. Jeg banna, svetta og til slutt gråt jeg. Det endte med at jeg ga opp etter en time med bykjøring og JM kom dit jeg var i stedet. Vi var innom Øyvind og Fride en tur før vi dro for å hente nøklene mine. Etter et kort besøk hos Guro og Snorre dro vi for å se på fotballkamp. Jeg var nær ved å glemme nøklene en gang til, og i tillegg legge igjen telefonen. Krisen ble avverget.


Vålerenga -Lillestrøm: 0 - 1
Fotballkamp er kjempegøy. Det er masse rare folk å se på og herlige sanger å synge med på. Vi stod midt i Kanari-fansen og koste oss glugg ihjel. Jeg kjøpte meg til og med LSK-skjerf. Det har alle de kule..

M :)