Søk i denne bloggen

onsdag 16. februar 2011

Gå for en god sak.

Det er en kjent sak at det er ulik fordeling av godene i verden, nå har vi oppdaget at det faktisk også er en ujevn fordeling av antall skritt! I fattige land går de altfor mye fordi de må, mens her i landet går vi mye mindre enn vi burde. Her er en løsning: Vi går mer - for at de skal gå litt mindre!
Kan du gå 8000 skritt i 30 dager?
Da vil to ting skje: Du bidrar til å hjelpe kvinner ut av fattigdom, samtidig som du hjelper din egen helse. Du kan også vinne en reise til Mali.


Care!
Konseptet er enkelt: vi går litt mer - for at de skal gå litt mindre for å hente vann. Ved å være med på kampanjen ”Gå i hennes spor” og gå 8000 skritt om dagen i 30 dager, bidrar du med en hundrelapp til CAREs brønnprosjekt i Mali. Å bygge flere brønner er et viktig tiltak som gir en enklere hverdag for jenter og kvinner i et av verdens fattigste land – men det koster penger. Med denne kampanjen håper vi å samle inn nok penger til flere nye brønner, samtidig som vi selv blir sprekere. Skrittkampanjen ”Gå i hennes spor” er det CARE Norge og Grete Roede som sammen står bak.
Trening med mening: Påmelding fra 1. mars og helt fram til 15. april 2011: http://care.no/spor

Om CARE og Grete Roede
Hjelpeorganisasjonen CARE jobber for kvinners og jenters rettigheter. CARE gir starthjelp til verdens fattigste kvinner og jenter, og målet er at kvinnene skal klare seg selv økonomisk. Dette ønsker vi i Grete Roede å være med på å støtte, og har derfor inngått et langsiktig samarbeid med CARE. Vi håper du også vil være med oss å hjelpe flere fattige kvinner ut av fattigdom.
Er du med?

M ;)