Søk i denne bloggen

tirsdag 1. juni 2010

En gjesteopptreden på egen blogg.

Jeg tro det er ny rekord uten blogging fra meg. Over to uker har gått siden sist jeg skrev et innlegg. I mellomtiden har jeg jobba mye, vært noe sjuk og lagt ned mange timer til oppgaven jeg skriver sammen med Thea og Line. Disse tingene kan kanskje brukes som en unnskyldning for mitt fravær fra web-verdenen. Jeg er fortsatt en travel oppgave-skriver fram til fredag.
Heldigvis har det skjedd noen andre ting innimellom:

17.MAI

For første gang feiret jeg nasjonaldagen på Lillehammer. Jeg hadde dagvakt fra 09-15, men fikk allikevel med meg barnetoget i byen. Etter jobb møtte jeg JM, vi så på russetoget og kjøpte oss is. På kvelden hadde vi invitert til grilling hjemme hos oss. Jeg bakte "flagg-sjokoladekake" for anledningen. Vi bar ut sofaen, stuebordet og godstolen, ettersom vi ikke har utemøbler. Det blei innmari koselig. Utpå kvelden ble det sjampis! Vi trakk etter hvert inn i stua der vi lagde lapper med kjente navn på , slik at vi skulle gjette hvem vi var.JENNYS DÅP

Tante Marte og Jenny

Jenny og Onkel John Morten.


I pinsehelga dro jeg til Bjørkelangen igjen, først og fremst fordi Jenny skulle døpes mandag 24.5. Det ble en veldig fin dag med et nydelig dåpsbarn som holdt koken i timevis. Selve dåpen var i Bjørkelangen kirke, mens selskapet etterpå ble holdt på Bergans, også på Bjørkelangen.
Helga var ellers fyllt med mange, mange sykkelturer med Odin. Han og jeg er rågode på sykling. Blant annet har vi alltid en fast runde innom miljøstasjonen der det er god plass til å sykle rundt og rundt. Og som vanlig når jeg er hjemme (hjemme er plutselig mange steder, men i denne sammenhengen er hjemme Bjørkelangen) fikk jeg tid til å være sammen med familie.


NÅ gleder jeg meg til å få levert inn oppgaven vår. Da skal jeg trene mer igjen, tilbringe endel timer med hus -og hagearbeid og jobbe. Her trengs det penger!


M ;)