Søk i denne bloggen

søndag 6. juni 2010

Bursdagsgaver.

Jeg er ganske sikker på at jeg nå kan si at jeg endelig er tilbake med blogging. På fredag leverte vi feltarbeidsoppgaven vår, etter flere 10/13-timersdager på skolen. Det føltes rett og slett stort å gi fra seg en 70 sider lang oppgave, pent innbundet i plast. Det er jo nærmest en hel bok.Nå er det bare å vente på karakteren og å lese til muntlig. Den 17.juni skal jeg inn for å avgjøre den samla karakteren min.
I helga jobber jeg. Kveldsvakt både i går og i dag. Veldig ålret egentlig. Ellers gleder jeg meg veldig til kommende uke. Da kan livet begynne igjen. Jeg skal trene regelmessig, vaske leiligheten skikkelig, pynte med blomster og kose meg med kjærsten. Det kan ikke bli annet enn bra.

Jeg vil gjerne vise dere noen av gavene jeg har fått i forbindelse med bursdagen min:


Karethe var innom en tur med dette nydelige "øredobb-stativet". Jeg er veldig glad i å kunne organisere tingene mine. Ekstra bra blir det når det i tillegg ser så fint ut. Jeg hang på noen av favorittene mine med en gang.

På onsdag hadde jeg en date med Thea (http://www.teolateola.blogspot.com/) som jeg ikke hadde sett siden januar. Etter 12 timer på skolen dro jeg til hennes lille hybel. Vi koste oss med brødskivekveldsmat, skravling, Namibia-videoer og gaveutveksling. Jeg hadde kjøpt en liten gave til henne i Namibia og hun hadde bursdagsgave til meg. Jeg fikk ansiktssåpe, kroppsskrubb, badebombe og toner fra Lush. Supermorsom gave som jeg gleder meg til å bruke av.


Av John Morten har jeg fått en lommebok med kontanter som skal brukes på fine ting til meg selv. Etter jobb i går satt vi med hver vår pc på fanget og sikla på klær og sko på nettet. Da kom jeg over disse superkule Nike Free-ene til salg på footlocker. John Morten har tre par Nike Free`s fra før av og har sagt mange ganger at han syns jeg burde kjøpe meg et par. De skal være veldig gode å gå i. Dermed ble det til at han bestilte disse som en del av bursdagsgaven min. Jeg gleder meg til de kommer i posten. Vet at det kan ta opp til 30 dager, men håper på fortgang.

Nå skal jeg prøve noen av såpene mine, fikse hår og negler og gå ut en tur før jobb.
M ;)