Søk i denne bloggen

søndag 3. mai 2009

I går var jeg på Hannah Montana med ei jeg er assistent for. Filmen falt veldig i smak hos henne og alle småbertene som dadde tatt turen! Jeg har kanskje ikke like sansen som barna, spesielt irriterende er det med den grusome dubbinga til norsk, men jeg har fått helt dilla på en av sangene fra filmen. Hoedown Throwdown er kul. Jeg øver inn dansetrinnene. ;)

Nam, nam.

Dagens treningsøkt er unnagjort. Det var knallbra! Trente også litt ekstra styrke på armene da jeg kom hjem. Jeg pleier alltid å planlegge sånn at det passer å spise litt etter trening. I kveld prøvde jeg noe helt nytt, som jeg absolutt anbefaler: Et halvt polarbrød extreme (kunne like gjerne vært en brødskive), med cottage cheese, druer og kanel. Himmelsk!

Bikinis don`t lie!

Jeg blogga sist helg om at jeg var så lei meg for at jeg gikk glipp av "Bikinis don`t lie" på Elixia sist søndag. Nå viste det seg å bli en så stor suksess sist at de har bestemt seg for å kjøre denne timen hver søndag fram til sommeren. Jeg har kommet hjem fra jobben og spist middag. Og nå gleder jeg meg som en unge til 75 min. steinhard step -og styrketrening!!

Jeg har forresten bestemt meg for å komme med en liten ukesrapport til dere hver mandag, der jeg forteller hvor mange kcal jeg har forbrent i løpet av uka. Pulsklokka mi regner alltid sammen hver natt til mandag. I morgen kommer altså første rapport. Jeg innbiller meg at dette gir meg litt ekstra motivasjon. Og kanskje noen andre blir motivert også?

M