Søk i denne bloggen

onsdag 11. februar 2009

Tøff, tøff, tøfler..

Jeg fryser så innmari på føttene om dagen. Ute er det rundt 20 minus, og inne i vår gamle leilighet er det ikke så voldsomt mye varmere. Jeg har på meg strømpebukse, sokker og ullsokker. Ønsket om tøfler har lenge vært høyt på lista, det er bare det at jeg syns det er vanskelig å finne noen som er litt fine. Det er enda en grunn til at jeg ønsker meg tøffler, foruten å holde meg varm på føttene. Jeg trenger noe med gummisåle når jeg vasker gulvene. Jeg pleier å ha på meg JMs sykkelsko. Det er mildt sagt et komisk syn. Men nå er det slutt på det. I dag har JM bestilt Camper-tøfler til meg. Jeg er gira. Gleder meg innmari til de kommer. Legger ved et bilde av dem.

Ønsker meg!Den siste uka har gått utrolig fort. I går var det allerede en ny tirsdag: ukas beste dag. Det blei som vanlig Elixia Power og Step, Frustrerte fruer og smoothies. I dag er jeg hjemme fra skolen. Jeg våkna med skikkelig vondt i hodet, var oppe en tur for å prøve å ordne meg, men tussla tilbake til senga ganske kjapt. Der ble jeg liggende helt til klokka var ca elleve. Da fikk jeg i meg litt frokost, formen er stadig stigende. Det som ofte skjer når jeg er syk, er at jeg blir sittende/
liggende med laptopen på fanget. Det er nok ikke spesielt bra for hodet, men jeg klarer ikke å holde meg unna, for da blir dagen så lang og kjedelig. I dag har jeg surfa på blogger og klær. Jeg syns Odd Molly har fantatiske kjoler og er fast bestemt på å spare penger til en som jeg kan bruke i vår/sommer! Jeg har funnet en som er den absolutte favoritten, men klarer ikke å bestemme meg for farge. Kjære lesere: Hjelp meg med hvilken som vil passe meg best. Forresten syns jeg det er utrolig koslig når jeg får kommentarer på innleggene, noe det har blitt dårligere med i det siste. Jeg oppfordrer dere til å kommentere i vei, og om det er noe dere vil jeg skal skrive om, si ifra.
Jeg fant en interessant, og skremmende, blogg i dag. Jeg har jo blitt litt helkta på trening og syns det er utrolig gøy å se resultatene man får når en er flink. Jeg har selvfølgelig mine mål når det gjelder kropp. Men jeg må si at noen er litt mer ivrige enn andre: sjekk ut http://fighterdiet.com/blog/. Det er bloggen til en av mange "fitness-berter". Helt jævelig spør du meg.
Nå skal jeg ordne meg litt, slik at jeg ikke ser døende ut lenger. Etterpå krysser jeg fingre og tær for at formen er god nok til litt trening i kveld. Ellers håper jeg på å få jobba litt med skole i kveld. Men viktigst av alt; jeg skal pakke og gjøre meg klar til langhelg på Bjørkelangen. Dit drar jeg rett etter skolen i morgen. Jeg håper på en herlg helg med mye lek med nevøen min, beslk hos besteforeldre og foreldre og samvær med søstrene! :)