Søk i denne bloggen

fredag 7. januar 2011

Opp og ned!I går fikk jeg en skikkelig gledelig overraskelse. Endelig hadde matte-karakteren min kommet. Og jeg fikk søren sprette meg nest beste karakter som man kan få. Jeg. I matte. Som jeg har strøket på før. Det var utrolig godt å få lønn for strevet. Alt jeg forlangte var jo å stå.
I dag derimot kom det en liten matte-nedtur igjen, tror jeg. Eksamen var veldig, veldig vanskelig. Noen av deloppgavene var jeg bare nødt til å hoppe over og de jeg svarte på har nok endel feil de også. Jeg krysser alt som krysses kan for at sensor er i godt humør og lar meg stå, slik at jeg slipper å ta den opp igjen. Men nå er det heldigvis ikke langt mellom de gode opplevelsene. Da jeg kom hjem fra eksamen hadde JM gjort det strøkent her til Kamille-folka skulle komme. I tillegg hadde mine nye treningssko kommet i posten. De er helt rosa! Herregud for en glede det var å åpne esken. Jeg skifta inn i kjolen min og tok imot to veldig blide og hyggelige jenter. Fotografen begynte å ta bilder av meg utendørs. Vi tok masse bilder inne også, i forskjellige settinger. Det var morsomt å ha leiligheten full av lyssettingsutstyr og annet stæsj. Jentene var her i nesten tre timer. De tror at saken kommer om en måneds tid. Jeg er kjempespent på resultatet.

Nå koser jeg meg i sofaen med noen biter sjokolade og en superdigg karamell-espresso (en av Nespressos 3 jule-editions).
God helg!

M ;)