Søk i denne bloggen

tirsdag 27. mars 2012

En nærmere titt

På min inspirasjonsvegg henger jeg opp ukas treningsplan. Denne uka har jeg også planlagt å trene seks av sju dager. Uka som var fikk jeg til akkurat det og var superfornøyd. Eneste store forandring på planen var vel at jeg flytta fridagen min til onsdag, og trente på søndag, ettersom jeg hadde fri fra jobben. Alt ligger til rette for mye trening denne uka også, til tross for mer jobbing, og ikke minst skolearbeid. Det gjelder å nettopp planlegge, slik at man utnytter tiden man har til det fulle.
Døgnet har 1440 minutter. Bruk minimum 30 av dem på fysisk aktivitet!


M

Min inspirasjonsveggM

Superkurs

Jeg må bare reklamere litt for kurset mitt igjen. Nå setter jeg opp et Roede-kurs som starter uka etter påske og varer i sju uker. Perfekt for deg som ønsker å gå ned noen kilo til sommeren. Kurset holdes i Røde Kors` lokaler i Nordseterveien, sentralt i Lillehammer, klokken 20.00 på onsdager. Alle som går hos meg dette kurset vil få en superbonus onsdag 18.04. Da får mine deltakere være med gratis på foredraget "Kostrådvill" med Yngvar Andersen og Kari Bugge, delta på Meir-treningsøkt med Yngvar, samt få en kokebok. Dette er fordi foredraget faller på min kurskveld. Heldiggriser!
Kurset passer for damer og menn som vil gå ned noen få kilo eller mange kilo, som ønsker å lære om sunt kosthold og gode treningsvaner.

Roede-kostholdet:• Er lett å følge over tid
• Utelukker ingen matvaregrupper
• Er familievennlig – alle kan spise den samme maten
• Gi et motiverende vekttap
• Bidrar med kroppens behov for næringsstoffer
• Ivaretar helsehensyn i forhold til livsstilssykdommer, feks hjerte og karsykdommer, diabetes og kreft
• Er i tråd med de offisielle anbefalingene

Meld deg på ved å sende en mail til marte.waagene@greteroede.no eller send sms/ring til 40889740.

M