Søk i denne bloggen

mandag 19. mars 2012

Planen

Treningsplanen min for sist uke publiserte jeg søndag for over en uke siden. Der hadde jeg satt opp seks av sju dager med trening. Det ble fem av sju dager med trening. Jeg droppet trening fredag, fordi jeg ville ha god tid mellom jobb og middag med jentene. Hadde tenkt til å ta igjen denne treningen i går, men ble slått ut av migrene. Det ble en annen forandring i planen også, nemlig at jeg jogget ute og trente trappeløp i stedet for å dra på innetrening onsdag. Det er ca. et halvt år til jeg skal være med på maraton, så jeg er nødt til å begynne å løpe mer og mer ute. Er ikke noe glad i å løpe på mølle, så det unngår jeg mest mulig, for å være ærlig.



Vel, planen for denne uka er som følger:

Mandag (i dag): 50 min. Hip Hop, Elixia + 50 min. Zumba, Elixia

Tirsdag: Oppvarming + styrkeøkt, Elixia

Onsdag: Jogge ute

Torsdag: 70 min. Dance step, Elixia

Fredag: Oppvarming + styrke, Elixia

Lørdag: 40 min. zumba + 30 min. 500 kcal, Elixia

Søndag: FRI

Noen som blir med meg på en gruppetime eller to?

M

Godt i gang, men så..

Jeg kom virkelig inn i bloggingen igjen sist uke, men plutselig har det gått nesten en uke uten. Den største grunnen til fraværet er nok at jeg hadde jobbhelg. Da er det ikke så mye å skrive om, rett og slett. Men én morsom og hyggelig ting har jeg gjort siden sist. Fredag kveld var jeg og fem andre jenter på Brenneriets Churrascaria og spiste. Vi hadde det så hyggelig at vi ble sittende i over fire timer.

Litt om dette restaurant-konseptet:
Brenneriet Churrascaria er et brasiliansk spisekonsept som man ikke finner noe annet sted i Norge. Spesialiteten er grillet kjøtt. På Brenneriet Churrascaria forsyner man seg av en stor tilbehørsbuffét, med både kaldt og varmt. Her finnes salater, poteter, ris, pasta, dressinger og mye mer. Servitørene kommer så ut til hvert bord og skjærer kjøttet til deg. Her får du bl.a. grillet kylling, svin, oksekjøtt, lam, pølser og spareribs.Churrasco (choo-ras-koo) er brasiliansk og betyr grillfest, og stammer fra en 300 år gammel kulinarisk tradisjon fra sør i Brasil. I gamle dager spiddet "gauchos" (sør-brasilianske cowboyer) store stykker med kjøtt på spidd og grillet dem langsomt over åpen flamme. Gauchoene ville gjøre klar maten til sine familier mens de passet på kyrne på markene. Det grillede kjøttet ble servert rundt til hver familie og de fikk oppleve det beste kjøttet av flokken. Gauchoene skar kjøttet ved hvert bord for å vise sine ferdigheter og for å feire anledningen.



Hele gjengen

Nydelig bilde av Erika og Maria

Kristin og Mari
Fristet absolutt til gjentakelse. 


M