Søk i denne bloggen

onsdag 23. september 2009

Gode tider.

Jeg er storfornøyd om dagen. Det er mye spennende og bra som skjer i livet mitt. I tillegg er det så utrolig deilig å trene og spise skikkelig igjen. Jeg føler meg sånn ca 12897126534 ganger mer opplagt.

Siden sist:
Mandag: Jeg tilbragt ganske mange timer i byen sammen med JM for å finne meg en sykkel. Vi var innom alle butikkene som selger sykler i Lillehammer. Og det er ikke få til å være en såpass liten by. Jeg prøvesykla og koste meg. På forhånd hadde jeg selvsagt håpa på å finne en sykkel på tilbud, men det ble ikke helt sånn. Jeg endte opp med en hvit drøm av en sykkel (se bildet). Dermed ble det julegave fra John Morten allerede i september, resten betalte jeg selv. I tillegg fikk jeg hjelm og sykkellås. Skal det væra, så skal det væra. Jeg var også innom biblioteket der jeg tok med meg en megabunke med pensumrelaterte bøker. Er det lov å kalle seg selv for flink jente?

Tirsdag: Jeg skryter jo fælt av hvor fint jeg har det om dagen, men denne tirsdagen var bittelitt møkkadag. Rumpa mi fikk nesten sittesår etter mange timer med oppgaveskriving. Jeg banna opptil flere ganger i ergelse over at jeg ikke er i stand til å begynne i litt god tid. Kanskje er jeg ikke så flink jente allikevel? Uansett ble oppgaven levert klokka 23.16, 43 minutter før fristen. Dessuten rakk jeg ikke å trene. Det var fryktelig surt.

Onsdag/i dag: Nok en oppgave jeg burde ha jobba mer med tidligere. Denne gangen er det gruppeoppgaven som plasserer meg i sofaen med fanget fullt av bøker. Jeg har ikke blitt ferdig i dag, derfor må jeg jobbe mer i morgen. Det er litt dårlig gjort mot de andre på gruppa, men ikke med vilje. Ellers har jeg vært ute og sykla to ganger, samt trent på Elixia. Total step etterfulgt av Styrke&core. Sweet.

M ;)