Søk i denne bloggen

torsdag 24. november 2011

Heldige oss

I dag kom JM hjem til Lillehammer igjen. Jeg har ikke sett ham på neste to uker, så det var utrolig godt å få kjæresten hjem igjen. Det er ikke noe problem for meg å være alene, det er jeg vant til å være innimellom og storkoser  meg, men det er alltid hyggelig å gjenforenes. I dag hadde jeg ordnet en liten overraskelse. I løpet av de 7,5 årene vi har vært sammen har jeg laget noen pakkekalendere til JM, det hadde jeg lyst til i år også, men ombestemte meg ettersom det blir midt i flytting og styr. Derfor fikk han i stedet noe jeg kalte adventsgave. Dressko fra Versace for hennes&mauritz, Flax julekalender og en marsipangris var det i denne:


Han var ikke den eneste som fikk gave i dag. Det ble nærmest en liten gaveutveksling her. Mannen vet hva jeg liker (det burde han jo, ettersom jeg skrev opp navn og nummer før han dro, hehe) og hadde ordna med sminke til meg fra turen:


Det ble en skikkelig oppmuntring på en litt kjedelig torsdag. Husker ikke helt om jeg har nevnt at korsryggen min har slått seg vrang igjen? Det har den. Møkkarygg. Det har ført til en ganske inaktiv dag, uten verken egentrening eller Meir-trening. Sånt er ergerlig. Jeg har vært på en halvveis tvungen gåtur da, for jeg hadde tannlegetime i dag. Den gikk vel ikke helt etter planen den heller syns jeg. Måtte få fem stikk med bedøvelse. Allikevel gjorde det fortsatt vondt å bore. Aldri i mitt liv har jeg hatt tannlegeskrekk, og aldri før har jeg hatt spesielt vondt hos tannlegen, men et lite øyeblikk der gråt jeg faktisk (litt). Herregud, jeg følte meg dum altså. Nå sitter jeg, flere timer etter, uten følelse i verken øre, halve kjeven eller halve leppa. Men jeg er veldig fornøyd med å ha fått ordna opp i munnen min. Og jeg tror fortsatt ikke jeg har tannlegeskrekk altså. Så pinglete er jeg ikke.

Dessuten er det ikke synd på meg. Jeg har fått igjen kjæresten min som jeg er SÅ glad i! Og vet dere hva? På mandag tar vi over nøklene til den nye leiligheten og om en uke forlater vi denne for aller siste gang.

M ;)