Søk i denne bloggen

tirsdag 3. februar 2009

En tirsdag etter min smak!


Som jeg nevnte tidligere i dag, er tirsdager en av mine favorittdager i løpet av uka. Og hittils har denne vært veldig fin, og på alle måter stått til forventningene. Nå venter jeg bare på klimakset: Frustrete fruer og nylaget smoothie! Jeg fikk dratt legemet til Elixia og ble med både på power og step, som jeg pleier. Stølheten er nesten helt borte, heldigvis. Det var skikkelig godt å trene. Vel hjemme og nydusjet kokkelerte jeg hjemmelaget lasagne med salat. Det blei himmelsk. Nå har jeg gjort klar blenderen/smoothiemakeren med minibananer, jordbæryoghurt og frosne jordbær (og om nødvendig litt juice til slutt). Da er det bare å sette seg i sofaen og vente på fruene. Livet er slett ikke værst!!

Støl som et uvær.

I dag er det tirsdag. Tirsdager er absolutt en av mine favorittdgaer i uka. Elixia power og Step på trening og Frustrerte fruer med smoothies etterpå!! (I høst var mandag favorittdagen, da var det Top Model og smoothie). Vanskelig å slå det der. Men i dag er jeg veldig usikker på om jeg får dratt på trening. Etter styrketreninga på lørdag har jeg hatt vannvittig vondt på innsida av låra mine. Støl kalles det vel. Og etter trening søndag og mandag har det bare blitt verre. Da jeg la meg i går visste jeg ikke hvordan jeg skulle ligge uten å kjenne det. Jeg vrei og vrikka på meg med stønning som ikke var av den hyggelige typen. Heldigvis har det blitt bedre utover dagen, så jeg prøver meg nok på en økt i dag og. Ellers har vi fått fri fra all ped. på skolen denne uka. Det betyr fri i dag og torsdag, samt at jeg alltid har fri fredager. Med andre ord er det bare skole i morra. Det gir meg en gylden mulighet til å jobbe med pedagogikkoppgaven vi har fått. Vi får nå se hvor strukturert jeg klarer å være. Det er merkelig hvor mye mer fristende det er å gjøre hva som helst annet, nesten som rett før eksamen. Jeg vasker, rydder, trener, ser på tv, finner masse nye nettsider... Og apropos trening, så har jeg inngått avtale med en PT på elixia om å skrive treningsdagbok over en fireukers periode som han skal evaluere, for å se om det er noe jeg burde gjøre annerledes. Jeg er supergira! Derfor avslutter jeg nå innlegget mitt til fordel for dagboka mi, som skal bli fresh og oversiktlig!
For at dere skal ha litt å se på legger jeg ved en video av Barrack Obama som danser på The Ellen show. Det er superkult! Det ligger også et klipp ute med kona hans på samme show.