Søk i denne bloggen

tirsdag 1. mai 2012

Med og uten sminke

På lørdag hadde jeg god tid før jobb og bestemte meg for å bruke litt lang tid på sminken. Det er alltid morsomt å legge litt ekstra innsats i det, for da føler man seg mye finere. På kvelden, etter jobb bestemte jeg meg for å gjøre noe som kanskje virker litt rart. Jeg ville ta bilde med og uten sminke, fra samme vinkel og i  samme lys. Helt likt blir det jo ikke da, men. Her er meg, med og uten sminke:


 Ganske stor forskjell!

M

Reunion 2012


I år er det 10 år siden jeg og de andre på mitt kull var ferdige i grunnskolen. Dette skal markeres med reunion på St.Hans-aften. Unn Therese, Karen-Anna og jeg er arrangører og har kommet et godt stykke på veg med planlegginga. Sist uke sendte vi ut invitasjoner. Bildet mitt er tatt med mobil og gjengir ikke invitasjonene helt riktig. Det er Guro som har hjulpet oss med å lage dem. Fant ut at litt sånn festivalplakat-look ble kult! 18.mai møtes vi for å snakke om hvordan kvelden skal bli. Uansett hva vi bestemmer oss for å gjøre tror jeg dette blir en kjempemorsom kveld. Endel av de som er invitert har jeg noe kontakt med, men mange har jeg ikke sett på flere år.

M

Hei bloggen min, lenge siden sist
Jeg har av ulike grunner ikke hatt lyst til å blogge på (rekord)lenge. Nå om dagen har jeg det veldig hektisk, ettersom eksamener av forskjellig slag er rett rundt hjørnet. Men bloggen vil jeg ta meg litt tid til igjen, for jeg savner det faktisk.

M