Søk i denne bloggen

mandag 27. september 2010

Heldige meg!

Jeg er så heldig at jeg har fått en splitter ny parkas av min kjære. For et par uker siden slo det meg at jeg ikke har en eneste jakke som er passe varm på høsten. Jeg var på nattevakt og det var plutselig bare to grader ute. Da blir det for kaldt med trench coat eller tynn vårjakke, men altfor varmt med dunjakke. Derfor har jeg i det siste gått med masse ullgensere og jakker når gradene har krøpet mot null. I dag derimot, kunne jeg ta på meg parkasen jeg kjøpte på h&m i går og komme meg til toget uten å fryse.

Jakten på parkasen tok jeg på Strandtorget. Jeg prøvde mange forskjellige, men likte denne aller, aller best. Når jeg har den lukket igjen synes fasongen på jakka bedre, men jeg nåtte bare brå-ta to bilder før jeg gikk i dag tidlig, og det var ikke tid nok til å ta fler. som dere ser tyr jeg fortsatt til ull (genseren under), men ikke i like mange lag.

M ;)

Treningsplan for uke 39:


Trykk på bilder for å se det i full størrelse.

Her er planen min for hva jeg vil trene denne uka. Jeg holder torsdag som fri-dag enn så lenge, ettersom det ser ut til å bli en travel dag. Lørdag og søndag kan det bli litt forandringer. Jeg har nemlig invitert søstern på Lillehammer-besøk. Dersom hun kommer vil vi sikkert finne på noe trenieg sammen i stedet for at jeg stikker til Elixia. I dag har jeg vært på Elixia, men ikke på noen spes. time. Har trent på elipsemaskin og deretter ca. 35 min. med styrke.

God treningsuke til alle!
M ;)

Hyttehelg i Valdres.

Jeg har hatt en helt fantastisk deilig helg. Fredag møtte jeg de tre jentene jeg skulle dra med på Gjøvik. Carine, Maria og Silje er gamle klassevenninner fra tiden som dramaelev på videregående. Vi kjørte Carines skranglete Nissan opp på fjellet. Det pøsregna da vi forlot Gjøvik, men da vi kom opp på fjellet var det såpass kaldt at nedbøret kom som snø. Vi angra ganske mye på at vi hadde bestemt oss for å dra opp på httta med alle tingene våre, for så å kjøre på butikken. Spesielt da de sa på p4 at bilister i Valdres, med sommerdekk på bilen, burde helst la bilen stå. Heldigvis kom vi oss hele både ned til butikken og opp til hytta igjen. Resten av kvelden koste vi oss med god mat, spilling, skravling og Senkveld.
Lørdagen gjorde vi mange av de samme tingene, men i tillegg var vi ute på fjelltur. Det var temmelig vått, med tanke på snøen som kom fredag. Men det var utrolig deilig å være ute i frisk fjelluft. På kvelden koste vi oss i boblebad ute. Det var skikkelig luksus.
Søndag spiste vi frokost, pakka og ordna hytta før vi dro sånn midt på dagen. Været var helt strålende, så vi skulle gjerne hatt en dag til. Jeg satt på til Gjøvik, hvor vi ankom to min. etter at bussen min til Lillehammer hadde dratt. Dermed ble jeg sittende to timer å vente på den neste. Jeg satte meg på Chaplin cafè og spiste middag. Veldig god mat og tida gikk faktisk ganske fort. Vel hjemme i Lillehammer gikk jeg meg en tur. Så var det nattevakt.

Aaah, for en fin helg!

M ;)