Søk i denne bloggen

lørdag 17. januar 2009http://www.voodolls.no/
"Health girl har en sterk vilje og gir aldri opp. Hun liker å ha kontroll over livet sitt.Health girl er målbevisst og forsøker alltid å ha en positiv innstilling. Hun lever et aktivt liv og driver bl.a. med poweryoga for å holde seg i form.Health girl hjelper deg med å føle deg vel og å komme i form."
"Lucy willpower ikke bare kjøper et treningskort, hun bruker det faktisk også! Hun setter opp realistiske målsettninger uten å i det hele tatt bli en manisk treningsidiot.Lucy trener regelmessig, først og fremst for å få energi og føle seg vel. Hun får ikke dårlig samvittighet om hun skulle gå glipp av en trening. Hun irriterer seg over folk som står stille i rulletrappen og hun har (i hvertfall for det meste) viljestyrke til å motstå brus, snop og andre unyttige ting. Til og med etter en svett treningsøkt lukter hun som en rose!"
Jeg kom over et fantastisk nettsted der de selger dukker som skal gi deg kraft i hverdagen. Etter å ha lest om nesten alle dukkene har jeg funnet to som kan passe til meg. Jeg syns Health girl (rosa) er aller søtest, men at kanskje Lucy Willpower passer enda bedre til meg. Hva syns dere?

Siden sist. Og ikke minst: FY FAEN!

Sist jeg skrev planla jeg å vaske ølnedsølte klær og trene. Det har jeg absolutt gjort. Klærne er rene og pene, klare til nytt bruk. Og jeg har trent både det ene og det andre. Kroppen min er litt i sjokk over at jeg kjører på med trening igjen, etter nesten en måned i juledvale. Jeg har vært støl nesten hver dag hele uka. gleder meg til det går over!! I dag var jeg på power sammen med en nydelig, gravid venninne som jeg ikke hadde sett siden før jul. Magen har vokst masse. Det var utrolig koselig å se. Ellers har jeg burkt vanvittig mye tid oppe i byen de to siste dagene. Jeg har masse penger på konto, etter at jeg fikk stort januarstipend. Men så er det det at jeg skal spare noen tusenlapper til flytur. I sommer skal jeg på øyhopping i Hellas, det trenger man penger til. Derfor rusler jeg rundt i byen og prøver masse ting jeg har penger til, men ikke kan bruke penger på. noen ting har jeg kjøpt da. Jeg hadde bestemt meg for å ordne litt i stua, så jeg har kjøpt en knallfin blomst, nydelig pyntepute og putetrekk, samt stearinlys. Jeg ble innmari fornøyd. Skal ta et bilde og legge det ut. Har og kjøpt vintersko på salg (vintersko er et must i winter wonderland Lillehammer)-

Og så er det over til dette "FY FAEN": John Morten og jeg sliter litt med naboene våre. De som bor i annen etasje. Da jeg kom hjem fra byen i sta ble jeg mottatt med tecknomusikk på full styrke. Og det er helt umulig å få kontakt med den som er der oppe. Derfor sendte jeg en ganske krass melding til han vi leier av. Og jeg er fornøyd! Jeg pleier vanligvis ikke å si ifra om sånt. Som regel håper jeg på at problemet går over av seg selv. Men nå har huseier sendt varsel om utkastelse.

Nå skal jeg lage meg laksewrap. :)

Hej på snej, leverpostej.