Søk i denne bloggen

mandag 23. august 2010

Frisk som en fisk. Nesten.

Sist uke skrev jeg at jeg hadde blitt skikkelig forkjøla. Formen ble heldigvis stadig bedre mot helga. Den ble hvertfall bra nok til at jeg var på jobb. Ettersom jeg fortsatt er litt snufsete bestmte jeg meg for å dra på pilates i dag. Det er god styrketrening, men rolig. Men da jeg kom til Elixia klarte jeg bare ikke å holde meg. Høst-timeplanen er igang og Dance aerboics har startet opp igjen. Det ble 55 min. med MORRO! Fy søren for en herlig, sprudlene og slitsom time. Jeg storkoste meg, og formen var absolutt god nok for skikkelig trening. Nå gleder jeg meg veldig til alt det andre morsomme jeg kan være med på utover høsten. Som mevmt tidligere er jo Zumba også på Elixia nå. Vet de skal ha på tirsdager, men i morgen jobber jeg hele dagen, så da blir det treningsfri. Ufrivillig. Nå er det kort nattevakt som gjelder, så jeg må skynde meg.

M ;)

Tok bildet rett etter at jeg kom hjem, fortsatt varm og rød i toppen! Sjarmerende det tenker jeg.

Nye gardiner i heimen.

Disse to stoffene er fra samme gardin. Det lyseste er stoff som har vært utsatt for sollys, mens det mørke har ikke vært det.
Nye gardiner, ferdig strøket og hengt opp.
I dag har jeg vaska leiligheten, for det blir ikke tid til det noen andre dager denne uka. Jeg har sagt lenge at det hadde vært godt med nye gardiner, for de gamle er så innmari falma og stygge. Det syntes ikke like godt som på bildet over altså, men det var ikke pent. I postkassa kom det reklame-blad fra Kid i dag, så JM og jeg satte oss i bilen og dro dit. Der fant jeg de gardinene jeg likte så godt. Garinen heter Thyra, og var dessverre ikke på tilbud. Liftgardinen i samme, som vi kjøpte til soverommet, var deriomt på tilbud. På soverommet hadde vi tidligere samme farge som i stua, denne var ikke like falma, men måtte byttes ut fordi snorene hadde røket. Dessverre var liften vi kjøpte for smal. Håper vi får bytta i bred nok.
M ;)