Søk i denne bloggen

onsdag 13. mai 2009

Thaimat på vei i retur..


Jeg lagde meg et fantastisk middagsmåltid i dag. Thaiwok med kokosmelk, red curry, kyllingfilèt og masse grønnsaker. Det var faktisk så godt at jeg overspiste litt. Noe som resulterte i at hele wokporsjonen var på vei opp igjen da jeg skulle trene styrke etterpå. Dermed måtte jeg ta meg noen pauser og drikke litt vann for å unngå å vise alle de andre hva jeg spiste til middag. Jeg gjør neppe samme feilen igjen!

Ellers hadde jeg det kjempegøy på Afro Dance. Det var veldig lenge siden sist jeg har vært på det. Og nå gleder jeg meg allerede til neste gang, som forhåpentligvis blir snart.

Nå skal jeg dusje før jeg tar kvelden. I morgen venter nok en dag med pedagogikk.

M
Ps. Bildet er tatt med mitt splitter nye kompaktkamera som jeg har fått av den fantastiske kjærsten min!

Snart 17.mai


Nå nærmer det seg en av mine favorittdager i hele året. 17.mai. Og i den anledning kom jeg på en ganske morsom historie fra da jeg gikk på barneskolen.

På Bjørkelangen barneskole er det slik at alle klassene har hver sin fane som de lager selv. Den består gjerne av to plakater som festes på en sånn tre-sak, slik at den kan bæres i toget. Jeg husker ikke helt på hvilket trinn vi var da det jeg skal fortelle nå skjedde, men jeg mener å huske at det var i 7.klasse. Jeg hadde fått ansvaret for å skrive 17.MAI med store bokstaver midt på plakaten. Selvfølgelig satte jeg igang med stor iver, og skrev med sånn dobbel-skrift som var veldig kul på den tida. Jeg hadde skrevet 17.MA da det ringte ut til friminutt. Da jeg kom inn igjen fortsatte jeg til jeg var helt ferdig. Jeg la ned fargene, holdt plakaten opp og leste hva jeg hadde skrevet: 17.MARTE

M