Søk i denne bloggen

fredag 29. mai 2009

Tilbake.
Nå har det blitt noen dagers blogg-tørke. Jeg er rett og slett såpass opptatt om dagen at det ikke blir tid. Men i helga tenkte jeg at jeg skulle poste noen innlegg.
Hverdagen består stort sett i eksamensforberedelser nå. På tirsdag er det tid for KRL-eksamen. Jeg er på ingen måte optimist denne gangen heller. Det er så mye å sette seg inn i, at det rett og slett ikke er mulig å komme seg gjennom. Vi har denne gangen tre fag i ett. Etikk, filosofi og kristendommens historie. Og med tanke på at sistnevnte favner ting som har skjedd i løpet av 2009 år, skjønner dere sikkert at det er endel lære seg? Det hjelper heller ikke at jeg finner forelsningsnotater som "zzzzzzz" eller "foreleseren er tørr som rugsprø". Jeg angrer.
Heldigvis har jeg hatt litt liv utenom eksamenslesing også.
På onsdag var jeg på "byttekveld" hos kusina mi, som også bor her i Lillehammer. Byttekveld går ut på at man tar med seg det man har av klær, sko, smykker etc. som man ikke bruker mer. Alle slenger tingene sine på gulvet. Dette danner forhåpentligvis en svær haug, Så er det bare å ta det man har lyst på! På denne måten får man en ryddings hjemme, samtidig som en har muligheten til å finne seg noe "nytt".
Jeg slo kloa i:
En lite brukt Nudie jeans
En sort bukse
Et superkult skjørt
En mørkerosa cardigan
En gul strikkejakke
En grå ullcardigan (må vente med å bruke til høsten)
En veske
Fire armringer
I tillegg til at jeg fikk masse fine ting, så hadde jeg det veldig koselig. Kaffen gikk ned på høykant, og praten gikk lett. For ikke å glemme de helt fantastiske sjokolademuffinsene som vertinnen hadde laget. De gikk ned på høykant de også. Kvelden ble avsluttet med at tre av oss så Gremlins.

Av annet, ikke-eksamens-relatert, som har skjedd kan jeg nevne at jeg har innført morgentur som et fast innslag i hverdagen. Jeg starter dagen med en times tur i rask gange, langs Mjøsa, opp på andre siden av byen, og tilbake. Det gir en god start på dagen. Jeg har også selvsagt tatt meg tid til å trene denne uka. Det må til for at jeg skal være tilfreds.
I helga er det meldt knallvær. Jeg tror det blir en bra helg, sett bort ifra eksamensdriten. Nå skal jeg trene litt. Etterpå blir det bikini og lesing før det er jobb.

M