Søk i denne bloggen

mandag 8. november 2010

Min treningsplan for denne uka:


M ;)

Den 16. Grete Roede-kongressen - min første.

Fredag morgen, allerede 05.24, satte jeg meg på toget som førte meg til Gardermoen. Der skulle jeg på min første innenlands flyreise. Destinasjon Bergen, der jeg kunne vente meg en helg sammen med ca. 250 andre kursledere, de ansatte ved hovedkontoret og eierne av Grete Roede. Vi hadde fullt program helt fra starten. Og for en helg dette ble!
Dagene var, i korte trekk, fylt med:

FOREDRAG.
Forelesninger: Inspirerende, motiverende og lærerike.
GOD MAT.
Deilig frukt og grønt til pausene.
STANDS.
Blide Vita-damer.

Santa Maria.
Grete Roede-butikken.
KONKURRANSER.
Ilva tester balansen og prøver samtidig å vinne et par sko fra MBT.
Man kunne vinne Red Cord-slynge; alle som prøvde den var med i trekningen.
BLIDE MENNESKER.
Elise er klar for foredrag.
Klokka 22.00 i går kveld var jeg hjemme igjen. Nå sitter jeg igjen med mye mer kunnskap om hva det er jeg har blitt en del av, enn hva jeg hadde før jeg dro. Nå gleder jeg meg enda mer til å utvikle kursdriften min. Dette er så innmari bra saker.

M ;)

Supermat.


For ikke så lenge siden kom jeg over en blogger som skriver om sin hverdag med supermat. Hovedessensen i et slikt kosthold er at man skal tilføre kroppen naturlig mat, med høyt innhold av nyttige næringsstoffer. Dette skal igjen gi mer energi, gjøre at man er sjeldnere syk, at man har bedre fordøyelse osv.. Selv har jeg trua på at vanlig mat er helt fint for oss, og jeg ville aldri lagt om livsstilen min som denne bloggeren har gjort. Jeg har jo allerede en "ny" livsstil som jeg er godt fornøyd med. MEN jeg må si at det er veldig interessant å lese om andres måter å leve sunt på. Og mange av oppskriftene hennes kommer jeg til å prøve framover. Det er viktig at man er åpen for nye ting og at man tør å innføre nye matvarer i hverdagen. Jeg har fått veldig lyst til å prøve ut endel oppskrifter på forskjellige "kose-greier" som for eksempel hjemmelaget sjokolade, fudge og trøffelkuler. Da hadde det jo vært greit å få tilsendt noen råvarer. derfor er jeg med på hennes konkurranse der man kan vinne varer fra økosjokolade.no. Trykk her for å sjekke ut bloggen.

Har du hørt om supermat? Noe for deg?

M ;)