Søk i denne bloggen

lørdag 10. september 2011

Kongress, dag 2

For en fantastisk lørdag. I dag har vi hatt utrolig interessante og gode foredrag om pulverdietter, slankeoperasjoner, livsstilsendringer og trening. Foredraget om trening var det Yngvar Andersen, kjent fra bl.a. Bedre puls på NRK, som stod for. I tillegg til at han snakket mye om grunner som gjør at folk vegrer seg for å trene og hva vi kan gjøre med dette, presenterte han også et nytt treningstilbud som vil komme på markedet. Tilbudet er et samarbeid med Grete Roede AS, men skal ha sitt eget navn og kun være trening. Dette er et pilotprosjekt med navnet Meir trening der du er, hvor noen av GR-kurslederne skal læres opp og prøve det ut. Disse ble presentert for første gang i dag, og jeg er en av de (10-15?) heldige!

Fotogene på fjellet 1

Fotogene på fjellet 2

Dette er noe jeg ble spurt om for noen uker siden. Nå er jeg i full gang med å trene til den praktiske prøven som skal være om bare et par uker. I tillegg må jeg lese meg opp på treningsteori. Kult synes jeg.


Etter endt foredragsdag var det laget et turopplegg hvor vi gikk regions-vis i ca. 1,5 time. Deilig frisk luft, fin natur, litt trening med Yngvar, lokalhistorie og huldersang var noen av ingrediensene. Tilbake på hotellet rakk jeg en times tid oppe på rommet, hvor jeg kunne forberede meg til grillmiddagen utendørs. Med varme klær, saueskinn og teppe ble middagen en utrolig hyggelig opplevelse som toppet seg da tidligere Vamp-vokalist Vidar Johnsen spilte opp fra scenen.

M ;)