Søk i denne bloggen

lørdag 16. oktober 2010

Oslo-fredag.

Jeg fikk lyst til å kjøre 50-tallsstil. Både i klesveien og makup: Sort våtliner og blodrøde lepper.

Etter innspilling torsdag gikk jeg hjem. Der hadde jeg en halvtime på meg til å pakke bagen for en langhelg i Oslo/på Bjørkelangen. Jeg tok toget til Oslo for å være hos Guro. Egentlig hadde jeg tenkt til å dra tidlig, slik at jeg hadde hele torsdag og hele fredag i Oslo. Men på grunn av at jeg ble fast statist måtte jeg være tilstede hele tiden det var innspilling og fikk ikke dratt før. Ti på ni var jeg framme på Oslo S. Guro og jeg fikk et par timer på oss til skravling før vi slokna. Fredag dro jeg til Manglerud for å være sammen med Karethe, en god venninne som jeg ble kjent med i 1.klasse på allmennlærer. Jeg dolla meg opp i 50-tallsstil og tok banen til henne for å spise lunsj. Det ble også tid til en tur på det nyåpna Lambertseter senter. Mia, Karethes datter, var også med da. Henne var det morro å se igjen, fordi jeg ikke har sett dem siden august. Mia er snart ett og et halvt år. Hun er utrolig søt og kjempemorsom. Guro kom og var også med.

På kvelden dro vi i visitt til kusina vår og kjærsten som fikk en sønn på tirsdag. Han heter Sebastian og var nydelig. Dessuten lukta han veldig godt, sånn som babyer pleier å gjøre. Etter noen timer der kjente vi sulten komme. Men først måtte vi innom Oslo City for å finne bursdagsgave til storesøster. Noe som for en gangs skyld, og heldigvis, gikk ganske fort. Vi klarte heller ikke å motstå fristelsen det var å gå innom Mac sin avdelig på Estetique (Unnskyldning: Guro hadde gavekort). Der ble vi begge sminket av en superflink makeup-artist. Stas! Men litt rart å senere komme på indisk resaurant ikledd olabukse, joggesko og parkas, med ansiktet fullt av festsminke. Uansett ble det bare take away, så resten av kvelden tok vi i sofaen.

M ;)

Kong Curling, dag 4. -Siste innspillingsdag.

Torsdag var fjerde og siste innspillingsdag i Håkons hall. Jeg møtte opp klokka 08.00 klar for ny dyst. Gikk umiddelbart inn til kostyme-dama og fikk den fine dressen som jeg er blitt så glad i. Dessverre ble det mest bruk for meg som vanlig publikummer. Dermed hadde jeg stort sett på meg min vanlige jakke over. Ettersom timene gikk kjente jeg at jeg begynte å bli litt smådesperat etter å få tatt et bilde sammen med Jon Øigarden, som jeg har likt veldig godt etter å ha sett ham i Berlinerpoplene. Han var så innmari opptatt hele tiden at jeg følte ikke det passa seg å spørre. Etterhvert gikk jeg bort til statistansvarlig Simen Med Sekken (kaller ham det fordi han alltid hadde på seg sekk). Han ante råd og tok meg med bort. Fikk knipsa tre nesten like bilder. Stas selvfølgelig, enda jeg egentlig håpet på å få med meg Jon på et litt kulere bilde.

 Flotte?

Meg med en av de dødskule curling-hattene som kostymeansvarlig har laget for filmen.


Skuespillerne slapper av mellom slaga.

Jeg skrev jo at vi skulle være ferdige til klokka fem. Det var vi selvsagt ikke. Det ble none minutter overtid også denne dagen. Jeg har regna ut at jeg har tilbragt nesten 60 timer på settet i løpet av de fire dagene. Da de sa at vi var ferdige var jeg i grunn mer enn fornøyd. Jeg var skikkelig, skikkelig sliten, men også superfornøyd med det jeg har vært med på.

M ;)