Søk i denne bloggen

lørdag 9. april 2011

Blogg og bloglovin

Illustrasjon av Hanne Sigbjørnsen

Som blogger selv, leser jeg også endel blogger. Av og til kommer jeg over nye blogger som jeg faller for, og nå har jeg funnet en helt fantastisk. Tegnehanne  skrives av ei 21 år gammal jente som er bosatt i Oslo. Alle innleggene hennes er tegneserier som hun lager selv med tegnebrett og Photo Shop. Innleggene handler om hverdagen hennes eller om ting som har skjedd tidligere. Helt unikt og utrolig morsomt! Anbefales.

Når jeg først er inne på det å følge forskjellige blogger vil jeg også anbefale dere bloglovin. Her kan man lage seg konto og legge til de bloggene man leser. Hver gang bloggene du følger har nye innlegg kommer det opp på en liste. På den måten slipper du å sjekke alle bloggene for nye innlegg. Du trenger ikke å ha blogg selv for å opprette konto.

M ;)

Hva skjer med treninga?

Nå er det lenge siden jeg har oppdatert dere på treningsfronten. Sist uke ble faktisk akkurat som jeg hadde planlagt; 5 knallbra økter. Denne uka har derimot vært elendig. Starta uka med en time Dance aerobic. Så var det en forbaska migrene som hindra meg i å trene, men jeg kom meg på Zumba og Fitness fusion igjen torsdag. Planen videre var å trene fredag, lørdag og søndag. Klokka 05.00 fredag morgen våkna jeg med feber og verdens smaleste svelg. Hele fredagen ble tilbragt på sofaen, stort sett sovende. På kvelden var jeg rett og slett bekymra for meg selv. Tror aldri jeg har vært så varm noen gang. Heldigvis er jeg ikke fullt så varm i dag. Men halsen er fortsatt dritvond. Orker ikke å svelge! Det passer jo aldri å bli syk, men er litt ekstra trist å være inne nå som det er så flott vær ute. Dessuten er det jo fryktelig irriterende å ikke få trent da, men jeg får ta det igjen når formen er god igjen.

M ;)