Søk i denne bloggen

torsdag 12. januar 2012

Mer fra leiligheten

Vi begynner å bli ferdige med gjesterommet. Min plan for rommet var i utgangspunktet en litt romantisk stil, men så fikk JM så innmari lyst på bilder fra den norske, gærne kunstneren som kaller seg Pushwagner og jeg måtte tenke litt nytt. Dermed har vi gjort gjesterommet til et ganske fargerikt og liksom litt morsomt rom:


Pushwagners Maestro, JMs favorittbilde, over arbeidsbord med rød lampe og stol fra IKEA, rett og slett. I taket har vi en dødskul lampe fra MUUTO (kan kjøpes bl.a. her)


Litt romantikk har jeg fått inn. Hjertetavle som jeg fikk i julegave av Guro. Knottene er kjøpt på Libertine her i Lillehammer og vi har de samme på alle skapene i leiligheten.


Det andre Pushwagnerbildet heter Life og er plassert over gjestesenga.


Bildet av JM og nattbord fra IKEA. Begge deler hadde vi i den gamle leiligheten.

Det er utrolig vanskelig å ta bilder av sånne små rom som dette. Ihvertfall er det vanskelig å gjengi virkeligheten. Da var det enklere med spisestua og stua. Badet er også et lite rom som er vanskelig å ta bilder av, men jeg har ihvertfall tatt noen detaljbilder som jeg kan vise fram:


Håndklestige fra Åhlens.


Håndsåpe og lotion kjøpt på Libertine.


Oppbevaring til vaskepulver tok vi med fra den gamle leiligheten, men vi har ny "spade" (hjelp meg litt her, hva heter det egentlig?) til å ta pulveret med. Den er kjøpt på Libertine.


Førstehjelpsskrinet er også fra Libertine.

Tok et par andre bilder i dag også.


Denne nyyydelige mugga fikk jeg av mormor og morfar til jul, den har fått plass i stua slik at alle kan se den.


Denne krukka har tidligere blitt brukt til småkaker, men nå er den fylt med kaffe.

I morgen skal vi henge opp mitt drømme-knaggtre! Jeg har lett lenge etter det perfekte og da jeg fant det trodde jeg ikke vi skulle få tak i det, men det viste seg å være en smal sak og i går kom det i hus. Mao blir det snart et bilde fra gangen vår her på bloggen. 

M ;)